.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Възможно ли е ? :/

здравейте, с приятеля ми правихме секс , всичко си беше точно, с презерватив беше, дори не е свършвал в мен. не съм много наясно с нещата, мисля, че няма шанс да забременея, но все пак искам вашите мнения. Не ме ругайте, просто ми е притеснено. Ще съм благодарна ако споделите какво мислите

Повече от фен Аватара на obicham69
    започвам да си мисля че трябва всяко момиче което реши да прави секс преди това да попълни поне един тест за интелигентност и ако изкара под 50 да му се забранява

как може да забременееш ако той е бил с презерватив, който не се е скъсал и дори не е свършил в теб? ти как мислиш се забременява?
    другият път питай ако ти е бръкнал с пръст в п*тката дали има възможност да забременееш

просто се начетох на какви ли не глупости , едно "не" щеше да ми е достатъчно

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от NoNameI Виж мнението
    не съм много наясно с нещата
    а секс тръгнала да ми прави.
    шматка

Няма за какво да се притесняваш шамандурке.Следващия път преди да търсиш мнения потърси логиката, надали е избягала чак толкова далече от тебе.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NoNameI Виж мнението
    просто се начетох на какви ли не глупости , едно "не" щеше да ми е достатъчно
    Какво по-точно успя да прочетеш по тази тема? Осъзнаваш ли колко малоумен въпрос задаваш? Вземи прочети малко материал или питай някой да ти обясни как се случват нещата. Фамозно е да не знаеш отговора на подобен въпрос и да си сексуално активна....
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Pug_306
    Другия път може да му направиш една свирка, поне да си сигурна, че няма как да забременееш

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си