.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Оценяване :D

Чудя се нещо та да пусна и аз една тема в раздела .. Ще се изразя малко по простичко че иначе много дълго ще става .. ще ме разберете

Абе водя разговор с неколко симпатични момичета усмихвт ми се, примерно за деня да са 2 или 3 няма значение повече от 1 като е . И след разговора и съответните момичета не ги познавам от години дет се вика в съзнанието ми почва да минават едни изчисления :Д тая е с по хубаво лице, ма другата ми изглеждаше малко надута (отношение) .3 тата пък еди кво си .. тия изчисления са естествено да избера към коя да се стремя при евентуална следваща виждане/среща или игнор :Д

Сега може да се стремиш към всичките,но не искам манжда с грозде

По-умната .

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от deStroyeR_ Виж мнението
    ?
    Какво не разбра
    Ако и 3те ти са симпатични, взимай по умната.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Corb1225
    А защо не пробваш да гледаш на тях като на човешки същества, а не като на обекти за свалките ти? И да оставиш нещата на естествения им ход? Вече ако си харесаш някоя по-сериозно, правиш следващата крачка.

Corb1225- Нали ти казвам, че ако тръгна с 3те едновременно може да стане манжда с грозде .. има и по ревнивни кат ме види че разговарям смея се или отивам някъде с другата?На това ли му викаш естествен ход ?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Corb1225- Нали ти казвам, че ако тръгна с 3те едновременно може да стане манжда с грозде .. има и по ревнивни кат ме види че разговарям смея се или отивам някъде с другата?На това ли му викаш естествен ход ?
    Като не можеш да решиш, не заслужаваш нито една от 3-те. Щото все пак ако смяташ да създаваш фалшиви впечатления на две от момичетата, които явно се намират в няк'ва руска ролетка, ще им разбиеш сърцата и определено ще ти ходи deStroyeR_ .

Какво търсиш у едно момиче, като не броим външността ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Как да решиш при ново запознанство ? мяташ монета ли ? Що се правиш че толко разбираш.. смисал ок за коментара ама нещо не е на място.

Някой отговр от момиче може също

Мислих да те сиктирдосам след тоя ти коментар, но съм в настроение да се обяснявам . Къде по-дяволите видя в моя пост да те карам да тръгваш с трите? Продължи да си общуваш с тях по нормален човешки/приятелски начин без да целиш непременно да се случи нещо повече. Дори може и да отидете на кафе или някъде другаде, да се опознаете. И просто остави времето да покаже дали ще изпиташ нещо към някоя от трите.
    Или ти си си наумил на всяка цена да тръгнеш с една от тях? Аз това не го разбирам, освен ако не ти е до сериозни връзки, а искаш нещо по-краткотрайно.

Corb1225 Абе пич не оспамвай темата.И аз може да те пратя на **** но не го правя. Това което казваш ти .. му викате как ''френд зона'' или поне така се влиза. Нямам намерение да влизам в тая зона

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Прост си като тенджера и имаш емоционалния капацитет на чаена лъжичка.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Бъркай си отварите и си гледай там магиите като нямаш нормален отговор ок ?

Е го пак човек пуска тема, бай ганьо му скача отгоре и си мисли че е нещо повече.

Ако има нормални отговори ще е добре,но предполагам ще е само 1 нека видим все пак може и да няма

Град
    Dreamland
    Бъркай си отварите и си гледай там магиите като нямаш нормален отговор ок ?
    Въпросът ти не е нормален, както и ти.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Въпросът ти не е нормален, както и ти.

Поясни

Естествено няма да го направиш,нямаш отговора просто бълваш нещо за коментари.

Сори за мен въпроса е нормален вие вещиците разбирате повече.. сигурно затова ти се вижда ненромален

Град
    Dreamland
    Поясни

Естествено няма да го направиш,нямаш отговора просто бълваш нещо за коментари.

Сори за мен въпроса е нормален вие вещиците разбирате повече.. сигурно затова ти се вижда ненромален
    Преди да отговоря ще те питам един последен въпрос. На колко години си?

Преди да отговоря ще те питам един последен въпрос. На колко години си?
    21

хайде чакам отговор

(само без магии)

Сигурен ли си, че не си на 12, че с тоя начин на мислене....
    Добре щом искаш нормален отговор - опознай момичетата. Няма как от 1 среща да знаеш коя от тях е за теб (само да не кажеш сега, че казвам да тръгнеш и с 3-те, защото не казвам това )

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    А защо не пробваш да гледаш на тях като на човешки същества, а не като на обекти за свалките ти? И да оставиш нещата на естествения им ход? Вече ако си харесаш някоя по-сериозно, правиш следващата крачка.
    товатоватова.

Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    Сигурен ли си, че не си на 12, че с тоя начин на мислене....
    Добре щом искаш нормален отговор - опознай момичетата. Няма как от 1 среща да знаеш коя от тях е за теб

Еми именно това ми беше въпроса. Че някоя може да разбере друго яче като разбере че се виждам с другата примерно ..

^Да си чувал за приятелско излизане? Излизате си като приятели и готово, ако вече с някоя прехвърчат искри тогава действаш (ама гледай да е по-скоро, не след половин година примерно xD)

dreamwalker

Нещо се забави с отговора или такъв няма въобще да има.. браво : )

Град
    Dreamland
    1. Написаното от теб е просто словоизлияние. В текста, сътворен от твоята особа, няма нито едно въпросително изречение. Озадачаващо е.

2. Мирогледът ти е изключително повърхностен. От прочетеното, читателят остава с впечатлението, че търсиш мебели, с които да обзаведеш дома си, не партньор, с който да стартираш пълноценна връзка, градяща се на обич и уважение.

3. Никнеймът ти и тази тема доизграждат образа ти на форумен Жорж Дюроа.

4. Питах те за възрастта ти, защото се надявах, че си под 18, но уви.

5. Ако се чудиш каква бе причината да възкликна:

, виж точка 1 и точка 2.

Я отговори извинявай.

Сега ника ми в форума ? ти сериозно ли .. тука пиша в фън, и че съм с този ник не означава нищо : ) Но ти го прецени тъй като форума е на много сериозна тематика?

едит-и както казах по-горе трудно може да установиш към кой може да имаш по серизони отншониея, ако излизаш единия ден с едната в парка а другия ден с другата нали така : ) ( и евентуално другата разбере)
    Последно редактирано от deStroyeR_ : 04-14-2015 на 18:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си