- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оценяване :D
Поне за обикновенните хора де.. ако разчитам правилно аватара ти и ник нейма ти+ коментарите ти си вещица.. виждаш в бъдещето и правиш черни магии, не се сблъскваш с подобни проблеми нали ? или може би всичко това е в фантазиите ти : )
Мисля, че спешно трябва да си уредите среща със sladura89. Да обмените опит.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
С мъже не излизам и особено не ме интересуват такива хора от форума.Само ми е интересно ако бях с ник нейм подобен на твоите ''разбирания'' за какво щеше да се хванеш .. аа да може би че пиша от настолен компютър а не от лаптоп и тва ме прави .. и аз не знам кво .. обвиненията ти са крайно смешни, се едно си в съдебна зала и се опитваш да обвиниш някой в убийство за това че е с тениска на ''бойна'' компютърна игра просто нямат смисъл : )
дриймърке, винаги съм искала да те питам гледаш ли/интересуваш ли се от карти Таро? ;д аз имам Артуровото, но съм начинаеща още, а в книжарниците/магазините като питах дали продават ме гледаха все едно съм няква зла вещица ;/
Е добре значи съм го загазил.. може да ми се направи черна магия и без лична вещ? Така подразбирам поне аз де..
В допълнение към предния ми комент, Какво ти е мнението за сънищата ( предполагам и в тях вярваш )
Не ги разбирам по видовеИнтерес имаш ли да кажеш нещо за един мой сън на лично да ти го пиша
![]()
бтв" Бях го пуснал в един друг форум на тая тематика тема и една от потребителките там ми написа какво значело според нея, та ще се сбъдне ще е до 7 дена месеца или години нещо таковаТа смисъл интересно ми е дали ''разгадаването'' на съня ми от теб ще се пресича с нейния отговор.Предполагам да и 2те ако сте чели сходни неща от интернет/книги
dreamwalker Няма смисъл той се интересува от материални неща като манджа със грозде .
Какво се правите на ощипани само не разбрах. Кое му е странното момче да гледа на момиче като на... момиче?!?
Много е просто - Ако искаш да правиш само секс се стремиш към най-красивата според твоите виждания. Ако искаш приятелка, с която само да си говорите избираш най-умната. Ако искаш обвързване и любов избираш тази, която те привлича най-много - без значение дали е красива или умна.
Малко излишен коментар нищо лично, но ако целях само секс щях ли да пускам тема и да мисля как едната да не ме види с другата ?
А ако искаше сериозна връзка щеше ли да гледаш коя има по-хубав задник и как да бъдеш с няколко едновременно?
Ами сериозна приятелка по принцип не се търси. Тя си идва от само себе си. И тогава последното нещо, което ще те интересува е каква коса има, колко са и големи циците или какви вредни навици притежава. Защото ти се влюбваш в нея и всичките и недостатъци отиват на много, много заден план за сметка на позитивите.
А до колкото разбирам ти излизаш с момичетата като все едно ходиш на оглед да си избираш автомобил - търсиш предимствата и недостатъците на всяка. Което навижда на мисълта, че искаш повърхностна връзка и секс без значение от чувствата.
Не виждам връзска с цитата който си дал .... и на 2те места показвам че търся начин да не излизам и с 3те твоето предположение отпада автоматично.. Сега физическите качества си имат и значение, въпрос на вкус и т.н. Това не значи че отиваш да си купил кисело мляко от магазина..... отиде просто много в другата крайност .