.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    dreamwalker

виж последното лс предното го обърках :Д

Мега фен Аватара на RapExotic
    Много е просто - Ако искаш да правиш само секс се стремиш към най-красивата според твоите виждания. Ако искаш приятелка, с която само да си говорите избираш най-умната. Ако искаш обвързване и любов избираш тази, която те привлича най-много - без значение дали е красива или умна.

Малко излишен коментар нищо лично, но ако целях само секс щях ли да пускам тема и да мисля как едната да не ме види с другата ?

А ако искаше сериозна връзка щеше ли да гледаш коя има по-хубав задник и как да бъдеш с няколко едновременно?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    А ако искаше сериозна връзка щеше ли да гледаш коя има по-хубав задник и как да бъдеш с няколко едновременно?

Кой ти говори за няколко едновременно ? Нали за това се питах как да процедирам .. е какво коя има по хубав задник да не го гледам ли ?

Цитирай Първоначално написано от deStroyeR_ Виж мнението
    Кой ти говори за няколко едновременно ?
    Нали ти казвам, че ако тръгна с 3те едновременно може да стане манжда с грозде....
    ....щях ли да пускам тема и да мисля как едната да не ме види с другата ?
    Ами сериозна приятелка по принцип не се търси. Тя си идва от само себе си. И тогава последното нещо, което ще те интересува е каква коса има, колко са и големи циците или какви вредни навици притежава. Защото ти се влюбваш в нея и всичките и недостатъци отиват на много, много заден план за сметка на позитивите.

А до колкото разбирам ти излизаш с момичетата като все едно ходиш на оглед да си избираш автомобил - търсиш предимствата и недостатъците на всяка. Което навижда на мисълта, че искаш повърхностна връзка и секс без значение от чувствата.

Ами сериозна приятелка по принцип не се търси. Тя си идва от само себе си. И тогава последното нещо, което ще те интересува е каква коса има, колко са и големи циците или какви вредни навици притежава. Защото ти се влюбваш в нея и всичките и недостатъци отиват на много, много заден план за сметка на позитивите.

А до колкото разбирам ти излизаш с момичетата като все едно ходиш на оглед да си избираш автомобил - търсиш предимствата и недостатъците на всяка. Което навижда на мисълта, че искаш повърхностна връзка и секс без значение от чувствата.
    Не виждам връзска с цитата който си дал .... и на 2те места показвам че търся начин да не излизам и с 3те твоето предположение отпада автоматично.. Сега физическите качества си имат и значение, въпрос на вкус и т.н. Това не значи че отиваш да си купил кисело мляко от магазина..... отиде просто много в другата крайност .

Мега фен Аватара на an7raks

Тва не става даже и в приказките... Дори там героичният и нацепен принц се жени за най-красивата и добра принцеса от околните кралства.
    Няма как да се влюбиш в човек, в който намираш повече недостатъци, отколкото предимства. Ти би ли си взел 150-килограмова интелигентна и добра жена, която понякога си подпръцва така за атмосфера под завивките?

Не виждам връзска с цитата който си дал .... и на 2те места показвам че търся начин да не излизам и с 3те твоето предположение отпада автоматично.. Сега физическите качества си имат и значение, въпрос на вкус и т.н. Това не значи че отиваш да си купил кисело мляко от магазина..... отиде просто много в другата крайност .
    Значи да разбираме, че търсиш любовта на живота си, но искаш да си я избереш с конкурс измежду многото, така че да е хем най-красивата, хем най-умната, хем да се обичате? Успех..

Значи да разбираме, че търсиш любовта на живота си, но искаш да си я избереш с конкурс измежду многото, така че да е хем най-красивата, хем най-умната, хем да се обичате? Успех..

Съветвам те да прочетеш поста на an7raks

Лека вечер

Естествено човек трябва да търси това което иска.А по твоята логика може само с чакането да си останеш..

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тва не става даже и в приказките... Дори там героичният и нацепен принц се жени за най-красивата и добра принцеса от околните кралства.
    Няма как да се влюбиш в човек, в който намираш повече недостатъци, отколкото предимства. Ти би ли си взел 150-килограмова интелигентна и добра жена, която понякога си подпръцва така за атмосфера под завивките?
    Този пример е неоснователен, тъй като пак поставяш въпроса "нещо за сметка на друго нещо". Умна и добра, но за сметка на това грозна и дебела. Аз ти казвам, че съвместимия за теб човек ще го познаеш из между всички останали без да се налага да го търсиш и тогава няма да си поставяш въпроса "Коя от трите да избера?". Просто ще знаеш, че си влюбен в нея.
    А 150 килограмовата лелка също може да е съвместима с някой, който би оценил качествата и.
    Както казах по-горе - Когато искаш сериозна връзка се насочваш към тази, която те привлича най-много. А привличането е строго индивидуално и не може да се дефинира. То се усеща.

Естествено човек трябва да търси това което иска.А по твоята логика може само с чакането да си останеш..
    Може би не се изразих правилно.. Нямам предвид да седиш и да чакаш тя да дойде, а да не пресилваш нещата и да не си поставяш фикс идея да се намериш сериозна приятелка.
    Последно редактирано от RapExotic : 04-15-2015 на 21:03

Този пример е неоснователен, тъй като пак поставяш въпроса "нещо за сметка на друго нещо". Умна и добра, но за сметка на това грозна и дебела. Аз ти казвам, че съвместимия за теб човек ще го познаеш из между всички останали без да се налага да го търсиш и тогава няма да си поставяш въпроса "Коя от трите да избера?". Просто ще знаеш, че си влюбен в нея.
    А 150 килограмовата лелка също може да е съвместима с някой, който би оценил качествата и.
    Както казах по-горе - Когато искаш сериозна връзка се насочваш към тази, която те привлича най-много. А привличането е строго индивидуално и не може да се дефинира. То се усеща.

Може би не се изразих правилно.. Нямам предвид да седиш и да чакаш тя да дойде, а да не пресилваш нещата и да не си поставяш фикс идея да се намериш сериозна приятелка.
    Основателен си е примера. Пак си имаш някакви основни критерии/като например да тежи по-малко от теб/ и, ако не отговаря на тях, просто не те привлича. От друга страна е ясно, че на теб примерно ще ти харесва умно, добро, работливо и красиво момиче и по възможност от богат и щедър род. В реалността, обаче, е доста трудно да намериш такова и почти невъзможно да намериш "ненамерено" такова. И, ако намериш няколко момичета, които притежават различни комбинации от тези качества, ти ще се зачудиш коя е тази, която си заслужава. Било то съзнателно или подсъзнателно, ти ще си направиш избора на база някакви очаквания, точно както си избираш кола... Ти искаш черен мерцедес, ама има черен трабант и бял мерцедес и ти си този, който преценява коя от двете да вземе, гледайки качествата им.

^
    Понятията "умно" "добро" и "красиво" са субективни и за всеки човек са различни. А понятието, което аз дадох - "съвместими" - описва най-точно какво търси човек в половинката си. Точно това е определящото на подсъзнателно ниво в кого да се влюбваме и в кого не.

-Примерно относно красотата - аз харесвам брюнетки с тъмни очи, но това не значи, че не мога да се влюбя в синеока блондинка. Стига да има привличането за което говоря.
    -Понятието добър и лош човек се използват в детската градина и в първи клас за да се научат децата на някакви ценности, които се предполага, че трябва да притежават в живота. За мен няма добри и лоши хора. Има хора с мироглед който одобрявам и хора с мироглед, който не одобрявам. Има постъпки които ми се нравят и такива, които не ми се нравят. Но никога един човек не може да прави само "лоши" или само "добри" неща. Самите неща, които на теб примерно ти вредят и наричаш "лоши", може да помагат на друг и в неговите очи да са "добри". Нищо не е черно или бяло - всичко е нюанси.
    -Същото се отнася и за понятията "умен" и "тъп". Не могат да се дефинират точно.
    -За финансовата страна на нещата няма да коментирам, тъй като в чувствата място за бакалски сметки няма. Останалото е фалш и сметкаджийство.

И тук избора ми между черния трабант и белият мерцедес отпада, тъй като който и от двата да избера все няма да съм удовлетворен. Но щом видя автомобилът, който ще ми пасне най-добре -и като цвят (външност) и като двигател (характер) и като тип (интереси) аз веднага ще разбера, че това е моята кола. Дори и да не е най-скъпата, най-новата или с най-много предимства пред останалите ще е това, което ме кара да се чувствам комфортно.

Съгласен съм, че нещата са субективни, но пак имаш някакви критерии, които гледаш.
    Що се отнася до "добро" и "зло", някъде из философията имаше едно докторче сатанистче, дето ги разправяше тея врели-некипели, че някой изнасилвач примерно не е лош човек.

Ти може и да не си удовлетворен, ама това са ти възможностите към тоя момент. Ти не знаеш нито кога, нито дали ще докарат "твоята кола", че да я чакаш точно нея. Все ще направиш компромис с някоя от характеристиките, защото като цяло ти е харесала картинката, но няма да направиш голям компромис от рода на "Искам просторен седан, а си купувам малка спортна кола" или обратното.

Що се отнася до "добро" и "зло", някъде из философията имаше едно докторче сатанистче, дето ги разправяше тея врели-некипели, че някой изнасилвач примерно не е лош човек.
    Това с доброто и злото е доста дълга тема, по която може да се спори много. С това се манипулират най-лесно хората. Типичния модел на всяка приказка - лошият герой гледа да победи добрия, но накрая добрия побеждава лошия. И в крайна сметка обществото винаги застава на страната на този, който първоначално успее да се изкара жертва на "лошия". Демек "добрия."
    Ти автоматично лепваш на човека етикет "изнасилвач" и той се превръща в лош, а на изнасилената "жертва" и тя става добра. Ами ако преди това изнасилвача е спасил десетки човешки животи и е помогнал на много нуждаещи се хора? А изнасилената е убила няколко човека и е извършила множество кражби? Тогава кой е лошия и кой добрия?
    В този случай самата постъпка е неправилна спрямо едната страна или спрямо обществената норма, но другата страна винаги има мотив, с който да оправдае действието си пред себе си.

Ти може и да не си удовлетворен, ама това са ти възможностите към тоя момент. Ти не знаеш нито кога, нито дали ще докарат "твоята кола", че да я чакаш точно нея. Все ще направиш компромис с някоя от характеристиките, защото като цяло ти е харесала картинката, но няма да направиш голям компромис от рода на "Искам просторен седан, а си купувам малка спортна кола" или обратното.
    Точно това е причината повечето връзки да стават проблемни след кратък период от съществуването им. Направил си компромис със собствените си принципи, мислейки си, че ще свикнеш, но не се получава. Вместо да чакаш да докарат "твоята кола" тук, ще ходиш и ще гледаш различни коли на различни места. Рано или късно ще я намериш все някъде.

RapExotic

Извинявай в коя секта си ?

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Прост си като тенджера и имаш емоционалния капацитет на чаена лъжичка.
    Леле...Това ме накара да се смея като вещица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си