.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Unhappy Харесвам момче

Харесвам едно момче.
    Запознахме се лятото на море. Всяка вечер излизахме аз, той и най-добрата ми приятелка. Много си допаднахме, но всъщност аз го харесах още първият ден. На 3 ден му казах че съм го помислила първия ден за пич. Той ме попита дали го харесвам, не знаех какво да кажа и го излъгах.
    Преди няколко дена го намерех във фейсбук. Почнахме да си пишем и вече всеки ден си пишем. След няколко дни ще се срещнем и се чудя как да му кажа че го харесвам и дали изобщо да го правя.
    Какво да правя?
    Помощ!

Повече от фен Аватара на Тодор
    Вярно ли е че си на 13 както си писала?Той на колко е?Имаш много грешки!!! Защо ти е приятелката ти когато излизаш с момче което харесваш?Защо си казала че не го харесваш?Напомня ми на един мой случай от преди...аз звънна на една, тя докара пет.

Да на 13 съм. И той е на толкова. Приятелката ми е защото бяхме с нея на море и там се запознах с него. Казах му, не го харесвам, защото се паникьосах.

Ама вие сте от различни градове ли?С момчето имам предвид.Виж така е написано всичко че...не се разбира много.

Не сме от различни градове.

Ми защото каза на морето сте се запознали..Започни и с реални срещи,и ще видиш как е.Извини му се за лъжата на морето и му обясни защо си го излъгала.

Но ако не изпитва същото какво да направя?

Нищо не можеш да направиш .Каквото и да направиш,не можеш да накараш някой да те обича!!!! Това е !

За нищо !!!

Казваш ''Харесвам те'' и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си