- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- търся момче за романтичен чат
Не те обвинявам в нищо.Просто питам,защото започна да се хвалиш как си правил мотоклубове,а съм забелязал,че една част от мотоманиаците в един момент просто осъзнато или не забравят за семейството си и се отдават на другата си любов-моторите.Не напразно има и една бъзикчйска снимка дето една жена се събялкла по бельо и седи и чака,а мъжа и си гушнал мотора в кревата им и заспал.Е,няма как докато си правят гонки,когато се покаже един слънчев лъч да се грижат за семйството си пълноценно.Просто го забравят.Не те обвинявам,че сi такъв.Най-малкото не те познавам.
Да,само където ако не беше тая религия вероятно щеше да си турчин от някоя част на Турция в днешни дни...
Друг е въпроса,че не бива да се прави чак толкова пряка връзка между религия и разни ояли се и самозабравили се попове дето са забравили какво им е предназначението всъщност.
Последно редактирано от Niakoitam : 04-15-2015 на 10:54
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
А?! То така само по предположения ако преписваме вини на конкретни личности...Аз пък мога да ти дам много повече примери за хора зарязали всичко не заради мотори.Колко са наркоманите зарязали всичко?Колко са хазартните играчи,колко са алкохолиците...Ама аз като не познавам някой не бързам да го обвиня в по горе посочените нали?
"Да,само където ако не беше тая религия вероятно щеше да си турчин от някоя част на Турция в днешни дни..."
Прав си напълно !!!Ама искам да вметна нещо! По него време религията си беше религия,а духовните ни водачи си бяха духовни водачи !!! Сега е само секти и попска мафияИ между другото Руско-турската освободителна война ни е спасила от това да не сме турци в някоя част на Турция !!!
Последно редактирано от Тодор : 04-15-2015 на 11:24
Ако не са била религията и традициите за около 500 години сме си щели да се омешаме,да ни претопят и да си станем чисти турци и изобщо да не е нужна Руско-Турската война.А руснаците не са се били,защото много са ни обичали,а просто са имали интерес за влияние.Друг е въпроса пък,че ми се струва малко странно да поучавам 40 годишен мъж,че не се казва "беше" и "бяха",а "била" и "били" за нещо,в чието време не си живял.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ми ние така сме се омесили че още има потурчени българи които се определят за турци.И ако не беше войната ,и малкото българи щяха с времето си да изчезнат.Относно интересите...ми едните са ни клали,другите са ни казвали.Мисля че не само за Русия е бил интереса.
Първо започна с измислени обвинения които така и не доказа въз основа на какво са.После мина на "запетайкаджииство".Какв следва?
Последно редактирано от Тодор : 04-15-2015 на 12:33