.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ией,не съм от най-дъртите в тоя форум явно.
    Тодор,изобщо не влизам в дискусията за да се заяждам с теб,но се зачудих.Не смяташ ли,че човек на твоята възраст,който се тупа в гърдите колко добро бил направил за България като се занимава с мотори и ходи по мотосъбори ще помага повече на страната си като си направи няколко деца и се занимава с тях повече отколкото с моторите си?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ией,не съм от най-дъртите в тоя форум явно.
    Тодор,изобщо не влизам в дискусията за да се заяждам с теб,но се зачудих.Не смяташ ли,че човек на твоята възраст,който се тупа в гърдите колко добро бил направил за България като се занимава с мотори и ходи по мотосъбори ще помага повече на страната си като си направи няколко деца и се занимава с тях повече отколкото с моторите си?
    Айде пак съм се бил тупал в гърдите.Хора защо мислите че го правя?Да споменеш за нещо когато те предизвикат,и да парадираш,са две коренно различни неща.Значи как да общувам тогава тук?Ако си мълча ,значи не съм направил нищо.Ако спомена какво съм направил за да се защитя,значело пък че парадирам...Е?!
    Аз къде съм казал че все още имам мотор на който обръщам повече внимание от колкото на семейството си? Тва беше преди! И сега си обичам готиката,и сега си ходя по събори,но ти ме обвиняваш че съм нямал деца или не съм си ги гледал.Аз къде съм споменал че нямам син на който отделям доста голямо внимание?Дай да видя къде съм споменал нещо такова,че да ме обвиняваш за такива работи!А ако не можеш да копи-пеистваш такава информация.Защо тогава ме обвиняваш?Ти като Ном.Аз я питам какво общо има славното ни минало с Азис и Сашка...Тя ми пише че съм бил на концерта и в 88.Как се говори с такива хора?Чакам да копи-пействаш текст,в който съм написал че СЕГА нямам семейство ,а само мотори на които отделям цялото си внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си