- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правители го понякога Момичета?
Наскоро ми се случи да видя едно непознато момиче на едно Място където често посещавам и няколко пъти ни се засичаха погледите буквално като се обърна и тя ме гледаше от-горе до долу, след една седмица пак я видях на същото място и пак погледите ни се засичиха,
и реших да я намеря в фб, писах и уж - не ми отговори, пак писах: че искам да се запознаем,че е симпатична и красива (там пробвах щото не знаех да ли скоро пак ще я видя пък друг начин не виждах) На другия ден видях че го е "seen" и няма отговор..
След има няма седмица пак я засякох този път някакси надменно се държеше, знам ли мога и да бъркам, но погледа с който ме гледаше преди беше заменен със студен, безчувствен...
Да ли съм постъпил грешно като съм и писал такова нещо, че искам да я опозная и че е красива, или просто го прави за нарочно с някаква цел,.... защото нали Женското Не значи да, и Женското да значи не
На кратко ако към някой изпитвате някакви симпатии или го харесвате, правите ли обратното / никакво внимание/ студен поглед/, само с някаква цел...
Дори нз да ли точно съм се изразил, но както и да е.
Аз бих реагирала по същия начин, ако някое непознато момче ми напише същото.Как да ти кажа губи се магията, като ти завърти главата и ти започнеш да спамиш прекалено директни неща.Случи ми се нещо подобно, даже побликувах тема тук.Неприятно е като акъла ти избяга и започнеш да плямпаш много, в моя случай глупости.Всичко това се усеща и очевидно хората губят интерес, като си им в краката и се влачиш за внимание.Тъжно е че не проявяват разбиране, но е факт че е така, защото е отблъскващо.![]()
![]()
![]()
Хората съвсем олигофренясаха с тоя фейсбук.. Човека стои пред теб, а ти го търсиш във фейсбук за да му пишеш.
Колко по-лесно е като те погледне да и кажеш едно "Здрасти"
Да я беше заговорил на живо, вместо да я търсиш из фб. И да, явно не ти пише, защото не те харесва, иначе щеше да ти отговори.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ахам може и да така, но нали знаеш надеждата умира последна : )
Едно не ми е ясно? Като е непозната как я намери във ФБ?![]()
Стига сте се закачали с BooBooKitty какво против момичето имате???
типично кифленско поведение :д
щом покажеш интерес и вече й се качват акциите.. такива като нея за това живеят, някой да им покаже интерес, че да се надуят като пуйки
и да, има го и тоя момент, че повечето момичета искат да има игра, гонене-бягане, да те проучва, да се "чуди" дали я харесваш и т.н.; ти прекалено рано си й дал отговора и вече й е все тая. чист нарцисизъм си е това, игри на егото
но в тая възраст е така, а други хора изобщо не го израстват това
тъжно, а
в "любовта" много често има гордост, его, игри и манипулации, и всичко друго, само не и любов.
но това е логиката :д
зарязвай я тази и грам, ама грам не й обръщай внимание, нека се скофти малко.
като нищо и да стане изведнъж много "влюбена", като я замениш с друга
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
къв си мухльо.. при няколко случайни срещи, язва ли щеше да получиш, ако и беше казал "здрасти"?
BooBooKitty Няма какво да промениш ? Тва прозвуча се едно си някой модел от холивуд![]()