Наскоро ми се случи да видя едно непознато момиче на едно Място където често посещавам и няколко пъти ни се засичаха погледите буквално като се обърна и тя ме гледаше от-горе до долу, след една седмица пак я видях на същото място и пак погледите ни се засичиха,
и реших да я намеря в фб, писах и уж - не ми отговори, пак писах: че искам да се запознаем,че е симпатична и красива (там пробвах щото не знаех да ли скоро пак ще я видя пък друг начин не виждах) На другия ден видях че го е "seen" и няма отговор..

След има няма седмица пак я засякох този път някакси надменно се държеше, знам ли мога и да бъркам, но погледа с който ме гледаше преди беше заменен със студен, безчувствен...

Да ли съм постъпил грешно като съм и писал такова нещо, че искам да я опозная и че е красива, или просто го прави за нарочно с някаква цел,.... защото нали Женското Не значи да, и Женското да значи не

На кратко ако към някой изпитвате някакви симпатии или го харесвате, правите ли обратното / никакво внимание/ студен поглед/, само с някаква цел...

Дори нз да ли точно съм се изразил, но както и да е.