- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- анти фен тема на анти фен тема
аве ей
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
подкрепям
но може ли да обсъдим проблема с лампичката ми наистина
Сисо сега ти е изгасена да го ева
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да
след като стана жълта взе да се изгася като изляза :Д
СИСО :с
да
засега работи
ще се опитам пак да я направя зелена
леле
това да не ви е коледа ве, тийнпроблем
ЛЕЛЕЛ
като я оставя в зелено наистина свети постоянно :ДД
i want to explore that world
Логаутвай се винаги, като се махаш, че иначе стои и да си спреш компютъра/квото там ползваш. Но "невидимият режим" си е най-оферта. Бая е счупен тоя форум. Как може да съм роден декември, а след Нова Година да ми добавя още една годинка?
Лампата е устройство, създаващо изкуствено осветление. При повечето съвременни лампи източникът на светлина е електрически - лампа с нажежаема жичка, флуоресцентна лампа и други. Освен източник на светлина лампите често включват отражател, насочващ светлината, апертура с или без лещи и външна обвивка с декоративни и предпазни функции
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
lele cob
точно това написах, че дори след като съм излязла от профила си продължава да свети
хубав аватар, между другото
продуцента не подозирах че си тончо :O
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
nope
само от компютъра съм
като е в жълто всичко е proper
Добър отговор, издържа теста. Сега може наистина да ти пиша някога.
Аз пък с Йоланди. Гледа ли Чапи?
Btw ти си втория човек във форума, който знае човека на аватара ми. И другият е момиче, което е странно. Веднъж ме питаха: "Този изрод на аватара ти не си ти, нали?".
heheheheheh
не съм го гледала още
малко съм скептична :д
ти?
и аз съм скептичен
даже толкова скептичен че няма да го гледам
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР