.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Lightbulb Търся някого с добри умения във видеообработването

Търся някого с добри умения във видеообработването, който иска да изкара малко пари. Това, за което ми трябва е да превърне идееите ми във един видеоклип с дължина към 5-6 минути. Аз предварително ще измисля сценари, а нужният ми човек просто ще събере всичко и ще го обработи в някоя програма, като добави и ефектите.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хахахах, при наличието на безплатен професионален софт като Nuke и Resolve защо ти трябва да седнеш и да научиш.
    Ако нещото е свързано с цици и задници, ще помогна и ще го направя безплатно.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хахахах, при наличието на безплатен професионален софт като Nuke и Resolve защо ти трябва да седнеш и да научиш.
    Ако нещото е свързано с цици и задници, ще помогна и ще го направя безплатно.
    На географска тема е и в момента изработвам сценария какво да има в клипа, но просто уменията ми с програмите не достигат, за да мога да превърна идеята във видеоклипа с ефектите, които искам. Ако искаш да изкараш кинти, драсни съобщение.

Мега фен Аватара на RapExotic
    За аниме ли става въпрос или за игрален клип?

Цитирай Първоначално написано от muchwow Виж мнението
    На географска тема е и в момента изработвам сценария какво да има в клипа, но просто уменията ми с програмите не достигат, за да мога да превърна идеята във видеоклипа с ефектите, които искам. Ако искаш да изкараш кинти, драсни съобщение.
    Потърси в нета скриптове за документални филми, ще видиш как се пише сценарий и ще ти стане ясно, че само едната идея е едва първата и най-лесна стъпка.
    Лирически отклонения от рода на 'хълмовете бяха като циците на Ана' позволени ли са ?
    Ти ще намираш сними на хълмове, а от мен са циците.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    За аниме ли става въпрос или за игрален клип?
    Става въпрос за информационен клип с ефекти.

Цитирай Първоначално написано от muchwow Виж мнението
    Става въпрос за информационен клип с ефекти.
    http://www.motionstudios.de/index.ph...o-da-Gama.html

Това е най-доброто за твоите цели, това е най-ползваното за неща свързани с география, пътувания и не знам си още какво

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си