- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за псува не на дъщеря ми
Здравейте някой от вас знаят че ми се роди мимиче.......А аз исках момче това момиче го мразя.......И така в тази тема можете да псувате дъщеря ми на каквото се сетите на майка но на баща не псувайте бащата е едно много добро момче с руса коса сини очи с бяла кожа и е много добър.......Бащата съм аз........И така псувните към дъщеря ми да започнат всички псувни са позволени Но без да обиждате мене
Да отбележа първо че съм Трол
Дъщеря ми е толкова дебела че когато влиза в автобуса заема всички седалки
Майка и деба загубена стара деба идеми се да крещя това е шибано малко мимиче искам да я убия не мога да я понасям.......
Майка и деба
в индия ги абортират като разберат че е момичещо не направи така
по темата
ей трол грозен как може да мразиш дъщеря си ве как би се почувствал ако тя пусне тема за псуване на баща и и каже че винаги е искала майка а не баща
тоест две майки тоест лесбийски брак
може би и тя не те харесва много а ???!?
малка мърша как може да не харесва баща синеблагодарничка
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
А ако пусне такава тема за мене няма гаранция че ще остане жива следващите 9 часа
Тате, какво правиш тук??? Това ли заслужих? Тате, аз съм лесбийка. Съжалявам, че трябва да ти го призная точно тук и сега. Искам само да те попитам един въпрос преди сбогом:
Знаеш ли каква е разликата между циганин като теб и една обикновена пейчица, тате?
Че пейката може да издържа семейство, глупак такъв!
By Kristian Tanev
омг
значи омирам от глад
и това е реакцията ми на вас
омг
1.Не е твоя работа миличка какво правя тук
2.Да татиното това заслужи ако беше момче щях да ти купя всичко
3.Няма проблем че си лесбийка тати не го интересува ако искаш си счупи и главата
4.Разликата между мене и тебе е че аз мога още сега да дойда при тебе и да те спукам от бой затова което ми причини като се роди искаше ми се да не се беше раждала.......
Всъщност, разликата между мен и тебе е тази.
Аз:
Ти:
![]()
гинекомастия
мастия
Не страдам от никаква склероза тати ама ако дойда ще имаш амнезия......
:Д
оценявам приключенския дух на всички
но вече половината потребители тук станаха фейкове
#носталгияпостаритевремен![]()
Последно редактирано от lunacy : 04-16-2015 на 17:41
Интересно как прецени че съм слабак след 1 месец пак заминавам за Афганистан и това ще е 10 мисия в Афганистан в която ще участвам ако искаш ела с мене....Ама ще си глътнеш езика когато засвирят куршумите Като гледаш невинни граждани как умират пред очите ти
Ако искаш ела