Първоначално написано от Anonimka_99 Хах и само защото е била една и хайде да тръгнем да съдим всички. Може да си попаднал на грешната стюардеса. Ти засегна ли се? Искаш да кажеш че си ума и пластична и ставаш за ебане? Чу ли папугай, попаднал си на грешната стюардеса
Първоначално написано от LoadRunner Чу ли папугай, попаднал си на грешната стюардеса Първоначално написано от Anonimka_99 Висока съм 1,75 Щях да тръгна да бягам, но с тия дълги крака, ще ме настигне бързо. П.П. Да бягам от нея, а не към нея, да не стане грешка
Първоначално написано от papugai Щях да тръгна да бягам, но с тия дълги крака, ще ме настигне бързо. П.П. Да бягам от нея, а не към нея, да не стане грешка ква толкова голяма грешка. не е толкова грозно момичето, е малко е малко ама...
Първоначално написано от LoadRunner Ти засегна ли се? Искаш да кажеш че си ума и пластична и ставаш за ебане? Чу ли папугай, попаднал си на грешната стюардеса хаха не говори така на девойчето. защитава си бъдещите колежки все пак
Първоначално написано от The Black Rose хаха не говори така на девойчето. защитава си бъдещите колежки все пак ......
Първоначално написано от The Black Rose хаха не говори така на девойчето. защитава си бъдещите колежки все пак аз просто я питах дали става за ебане, другото си е талаш :д
Последно редактирано от LoadRunner : 04-22-2015 на 17:27
Правила