.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dagichka
    оф аре стига с тия теми, мен сутринта в рейса някъв крийпи чичка ме гледаше постоянно, при което аз извръщах поглед, а когато той за малко си махнеше погледа естествено, че аз го поглеждах за да преценя с къв крийп си имам работа..
    щом не ти се е усмихнала/дала знак, че иска някакъв контакт с нея.. шанс

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    оф аре стига с тия теми, мен сутринта в рейса някъв крийпи чичка ме гледаше постоянно, при което аз извръщах поглед, а когато той за малко си махнеше погледа естествено, че аз го поглеждах за да преценя с къв крийп си имам работа..
    Колко познато. ;D

щом не ти се е усмихнала/дала знак, че иска някакъв контакт с нея.. шанс
    Но това не е задължително. Аз например не бих "дала знак" на някой напълно непознат, който ме зяпа втренчено от 3 часа. Е, зависи колко е готин...
    Онзи ден ми се случи едно симпатично момче, седящо на съседната пейка, да ме гледа супер много и аз го гледах, но до там. Не съм изпитала такова желание като на автора да го заговоря, затова и не съм. Но ако той беше дошъл да се запознае с мен нямаше да го отпъдя, та мисълта ми е, че все пак е имал шанс, ако поне беше опитал.

Сега вече на магия. ;D
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Но това не е задължително. Аз например не бих "дала знак" на някой напълно непознат, който ме зяпа втренчено от 3 часа. Е, зависи колко е готин...
    дам точно това имах предвид, ако някой чак толкова ти хване окото му даваш знак по един или друг начин ^^ всичко останало, което другия може да предприеме - заговаряне, зяпане, уж неволно бутане и докосване си е нежелано навлизане в личното пространство..

Супер фен Аватара на sladura89
    заговаряне, зяпане, уж неволно бутане и докосване си е нежелано навлизане в личното пространство..
    Не знаех, че зяпането е навлизане в личното пространство, все пак сме свободна страна все още и може да гледаме където искаме и когато искаме! Заговаряне, ами винаги може да заговориш непознат, освен ако не се притесняваш какъв е проблема! Вече бутането си е навлизане в личното пространство!
    Последно редактирано от sladura89 : 04-16-2015 на 23:51

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си