Майната и защо тя скъса с мене аз съм идеален добър съм разбран бледолик хубав съм руса коса сини очи много добър характер.......нямам минуси а тя да скъса с мене къде ще намери такъв като мене не я биех не я псувах.......Отделях и сигурно 3-4 часа внимание на ден а тя ми вика че нещата не вървят и трябва да скъсаме иде ми се да крещя да викам иска ми се да отида и да я пребия и защо скъса с мене защо аз съм идеален всичко ми е идеално........Сега какво да правя мисля за убийство или самоубийство нещата не са били вървя ли и как майната и аз съм Марто и никой няма право да ме зарязва......И защо беше ми казала заради един виц който измислих даже ще ви кажа и вица какъв е
Защо жените имат цици според вас
За да има какво да гледаш когато говориш с тях
За един виц и задето съм бил привърженик на Ал-Кайда.......А тя как си го позволява това не знам искам да отида да я пребия........
Аз съм идеален няма да намери по добър от мене.......И съм бил Самовлюбен как си позволява да ми каже това........И съм бил много Самоуверен и винаги съм бил подценявал всички.....Майната и по хубав от мене няма къде да намери.......Тя губи........