.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Banned Голям фен

Как си позволи да скъса с мене

Майната и защо тя скъса с мене аз съм идеален добър съм разбран бледолик хубав съм руса коса сини очи много добър характер.......нямам минуси а тя да скъса с мене къде ще намери такъв като мене не я биех не я псувах.......Отделях и сигурно 3-4 часа внимание на ден а тя ми вика че нещата не вървят и трябва да скъсаме иде ми се да крещя да викам иска ми се да отида и да я пребия и защо скъса с мене защо аз съм идеален всичко ми е идеално........Сега какво да правя мисля за убийство или самоубийство нещата не са били вървя ли и как майната и аз съм Марто и никой няма право да ме зарязва......И защо беше ми казала заради един виц който измислих даже ще ви кажа и вица какъв е

Защо жените имат цици според вас
    За да има какво да гледаш когато говориш с тях

За един виц и задето съм бил привърженик на Ал-Кайда.......А тя как си го позволява това не знам искам да отида да я пребия........

Аз съм идеален няма да намери по добър от мене.......И съм бил Самовлюбен как си позволява да ми каже това........И съм бил много Самоуверен и винаги съм бил подценявал всички.....Майната и по хубав от мене няма къде да намери.......Тя губи........

Супер фен Аватара на Pug_306
    Хахаха абе пишлеме просто вземи се спри да пишеш простотии, целия форум е пълен с твоите простотии.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Хахаха абе пишлеме просто вземи се спри да пишеш простотии, целия форум е пълен с твоите простотии.
    я трай

Абе не ми викай да трия, побъркано пъпчасало тинейджърче. Жалко, че няма контрол от родителите ти, ама тук е явно мястото да се избиват комплекси на тъпи момченца на по 15-16 години

Banned Голям фен
    Абе не ми викай да трия, побъркано пъпчасало тинейджърче. Жалко, че няма контрол от родителите ти, ама тук е явно мястото да се избиват комплекси на тъпи момченца на по 15-16 години
    Какво да триеш виж как си го написал какво да триеш

И ще те помоля да не пишеш повече в тази тема Благодаря Предварително

Супер фен Аватара на fanton1
    А ти как си позволяваш да говориш така с по-големите ? Уважение нямаш ли към тях ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Прекалено си идеален, примири се!
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    По идеален си даже и от трол.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    А ти как си позволяваш да говориш така с по-големите ? Уважение нямаш ли към тях ?
    Аз нямам уважение към никой в този форум уважавам само pe6oskeiborda
    Уважавам някой докато не спра да го уважавам

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    По идеален си даже и от трол.
    Мерси

Аз много добре си пиша, поне в детските си години не съм бил такова глупаво сукалче като тебе. Наистина много ме радваш колко си ограничено и простовато лапе

Banned Фен
    Аз много добре си пиша, поне в детските си години не съм бил такова глупаво сукалче като тебе. Наистина много ме радваш колко си ограничено и простовато лапе
    ти пък Pug_306 във всяка тема пишеш

Ама имаш ли такова гадже като моето а погледни снимката ми..........

И Pug_306 мисля че всички видяхме че си написал..........Абе не ми викай да трия............

Banned Голям фен
    Абе Pug_306 вчера в новините май казаха за някакво убийство мислех че тебе са те убили а...Е жалко...

Хахахаххаха поредния комплексар, ти такова гадже имаш ли WTF ?!?! И като съм написал кво стана ?? Объркал съм буква иии кво, айде да чуя кво ? Аз поне имам гаджета с които винаги намирам общи теми, а не да пиша из форуми и да питам какво да говоря с приятелката си. Ако бях на годините ти можеше и да се трогна от гаджето ти, но за жалост съм доста по-голям и се занимавам с момичета, които за теб са какички. Марти - аз мислех, че си отишъл вече в Алкайда и са те излашкали няколко пъти

Banned Голям фен
    И мисля че помолих Pug_306 да не пише в тази тема

Малко трудно ТИ би ми казал на МЕН аз какво да правя, молбата ти се отхвърля

Banned Фен
    Хахахаххаха поредния комплексар, ти такова гадже имаш ли WTF ?!?! И като съм написал кво стана ?? Объркал съм буква иии кво, айде да чуя кво ? Аз поне имам гаджета с които винаги намирам общи теми, а не да пиша из форуми и да питам какво да говоря с приятелката си. Ако бях на годините ти можеше и да се трогна от гаджето ти, но за жалост съм доста по-голям и се занимавам с момичета, които за теб са какички. Марти - аз мислех, че си отишъл вече в Алкайда и са те излашкали няколко пъти

Аз мисля че твоето Гадже е трол......Или е някаква много грозна и ще престанеш ли да пишеш в тази тема А ?

Banned Голям фен
    Малко трудно ТИ би ми казал на МЕН аз какво да правя, молбата ти се отхвърля
    Абе отворко искаш ли да се види ме един бърз бой ще ти метна ако иска и бумър може да дойде че и двамата те мразим

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Martyyy2 Виж мнението
    Абе отворко искаш ли да се види ме един бърз бой ще ти метна ако иска и бумър може да дойде че и двамата те мразим
    Как няма да дойда идвам само да си уговори ме среща с тоя чичко да му набием малко здрав разум в главата

Banned Фен
    Тоя Pug_306 е като като часовник стрелка :Д

Banned Фен
    Марто май го затапихме а ?

Banned Голям фен
    Е то бавно развиващите се затапват лесно :Д

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Martyyy2 Виж мнението
    Е то бавно развиващите се затапват лесно :Д
    Прав си :Д

хаха когато лъв го няма мишките пируват. Карайте си там с простотиите, достатъчно клетки в мозъка ми умряха с вас ! Единия от Алкайда,реве като ощипана госпожичка, че вече приятелка нямал, другия с приятелката си не може да говори,че и пита как, че и си мисли, че е много красива. Няма какво да ви кажа. Пък за бой - то няма ко да се занимавате, вие сте убити от Бог по рождение
    Последно редактирано от Pug_306 : 04-16-2015 на 13:24

Banned Фен
    хаха когато лъв го няма мишките пируват. Карайте си там с простотиите, достатъчно клетки в мозъка ми умряха с вас ! Единия от Алкайда,реве като ощипана госпожичка, че вече приятелка нямал, другия с приятелката си не може да говори,че и пита как, че и си мисли, че е много красива. Няма какво да ви кажа. Пък за бой - то няма ко да се занимавате, вие сте убити от Бог по рождение
    Всеки има право да бъде грозен,ама ти вече прекаляваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си