- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как си позволи да скъса с мене
Майната и защо тя скъса с мене аз съм идеален добър съм разбран бледолик хубав съм руса коса сини очи много добър характер.......нямам минуси а тя да скъса с мене къде ще намери такъв като мене не я биех не я псувах.......Отделях и сигурно 3-4 часа внимание на ден а тя ми вика че нещата не вървят и трябва да скъсаме иде ми се да крещя да викам иска ми се да отида и да я пребия и защо скъса с мене защо аз съм идеален всичко ми е идеално........Сега какво да правя мисля за убийство или самоубийство нещата не са били вървя ли и как майната и аз съм Марто и никой няма право да ме зарязва......И защо беше ми казала заради един виц който измислих даже ще ви кажа и вица какъв е
Защо жените имат цици според вас
За да има какво да гледаш когато говориш с тях
За един виц и задето съм бил привърженик на Ал-Кайда.......А тя как си го позволява това не знам искам да отида да я пребия........
Аз съм идеален няма да намери по добър от мене.......И съм бил Самовлюбен как си позволява да ми каже това........И съм бил много Самоуверен и винаги съм бил подценявал всички.....Майната и по хубав от мене няма къде да намери.......Тя губи........
Хахаха абе пишлеме просто вземи се спри да пишеш простотии, целия форум е пълен с твоите простотии.
Абе не ми викай да трия, побъркано пъпчасало тинейджърче. Жалко, че няма контрол от родителите ти, ама тук е явно мястото да се избиват комплекси на тъпи момченца на по 15-16 години
А ти как си позволяваш да говориш така с по-големите ? Уважение нямаш ли към тях ?
Прекалено си идеален, примири се!
maDamn
По идеален си даже и от трол.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз много добре си пиша, поне в детските си години не съм бил такова глупаво сукалче като тебе. Наистина много ме радваш колко си ограничено и простовато лапе![]()
Абе Pug_306 вчера в новините май казаха за някакво убийство мислех че тебе са те убили а...Е жалко...
Хахахаххаха поредния комплексар, ти такова гадже имаш ли WTF ?!?! И като съм написал кво стана ?? Объркал съм буква иии кво, айде да чуя кво ? Аз поне имам гаджета с които винаги намирам общи теми, а не да пиша из форуми и да питам какво да говоря с приятелката си. Ако бях на годините ти можеше и да се трогна от гаджето ти, но за жалост съм доста по-голям и се занимавам с момичета, които за теб са какички. Марти - аз мислех, че си отишъл вече в Алкайда и са те излашкали няколко пъти![]()
И мисля че помолих Pug_306 да не пише в тази тема
Малко трудно ТИ би ми казал на МЕН аз какво да правя, молбата ти се отхвърля
Тоя Pug_306 е като като часовник стрелка :Д
Марто май го затапихме а ?
Е то бавно развиващите се затапват лесно :Д
хаха когато лъв го няма мишките пируват. Карайте си там с простотиите, достатъчно клетки в мозъка ми умряха с вас ! Единия от Алкайда,реве като ощипана госпожичка, че вече приятелка нямал, другия с приятелката си не може да говори,че и пита как, че и си мисли, че е много красива. Няма какво да ви кажа. Пък за бой - то няма ко да се занимавате, вие сте убити от Бог по рождение
Последно редактирано от Pug_306 : 04-16-2015 на 13:24