Въпросът ме е по скоро към жените, без значение от възрастта. Какво ви е мнението относно мъжете фетишисти? Ще се спра на един по специален за мен - cunnilingus, или иначе казано " лизане" ( без секс, свирки, и т. нт.)! Говорим за сеанс в който присъства единствено и само лизането на жената! Бях чел в един сайт, че в штатите, Дания и Полша имало такава практика! Представете си следния сценарий!!! Избирате си по каталог със снимка красив мъж, който има фетиш към лизането, уговаряте си срещи в удобно за вас време и място и след едно питие пристъпвате към това за което е дошъл! А то е САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА ВИ ПРАВИ ФРЕНСКА ЛЮБОВ! Защото Той, харесва именно това и затова си плаща предварително уговорена сума. Вие имате пълната власт над него по всяко едно време. Тоест " имате си личен и дискретен лизач" готов да ви посети винаги когато му се обадите и със заплащане от негова страна а не от ваша, защото той точно това търси " задоволяване на собствения си фетиш" Та какво мислят българските жени за подобно нещо и биха ли го практикували??? Казвам се Тони, Благодаря