Преди няколко дни приятелката ми скъса с мен, поради причината, че тя няма чувства към мен, а ми е казвала, че ме обича и тнт. Аз се държах с нея като принцеса едва ли не. Обръщах и внимание, подарявах и често цветя, разбирах я, влизах и в положението, ходихме по ресторанти, бяхме щастливи, а тя просто изведнъж ми каза, че няма нищо към мен и всичко е било лъжа. Аз съм такъв човек, който трудно намира си намира момиче за приятелка, защото си подбирам момичетата, с които мога да имам нещо. Момичето, с което аз искам да бъда трябва да е сериозен човек, да държи на мен, да се разбираме. Качествените момичета и момчета като чели уредяха в днешно време.
Започнах да си задавам въпросът, какво искат жените. Разговарял съм с момичета и всяко едно иска сериозно момче, което иска да го обича, да бъде романтичен, да я разбира и все едни и същи клишета. Аз като се влюбия ( случвало се е 2 пъти, ставам различен човек. Момичето до мен става моята мотивация за всичко. Започвам да уча повече, да работя повече, да тренирам повече, общо взето ставам истински щастлив и пълноценен човек. Винаги съм искам да намеря моята сродна душа и да бъдем само 2-мата в света. Бих дал всичко за нея. Не ме разбирайте погрешно, аз не се опитвам да задушавам момичето до мен, давам му свобода, защото аз не го притежавам. Момичето дето ме скъса преди няколко дни ми каза, че съм бил прекалено добър и това не е мъжко. Та момичета кажете ми аджеба какво търсите? Какви качества трябва да има едно момче?