- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Имам приятел от 3 години,той е мил,умен,забавен,доста красив за мъж,прекарваме си винаги чудесно,нямаме кой знае колко сериозни проблеми,нещата са така както трябва да бъдат,но не се чувствам щастлива,гледам го и не изпитвам нищо,свикнала съм с него,не мога да си представя да не е в живота ми,но не е честно спрямо него,той ме обича толкова много,а аз просто съм много привързана към него,най-вероятно няма да намеря толкова свястно момче като него,но не се чувствам влюбена,а не знам как да постъпя,ще го нараня много..
На колко години си и какви планове имаш за бъдещето си, които не включват него/или го изключват направо :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На 23,да си завърша магистратурата и след това не знам,може би да напусна България,неговите са същите само,че той вече се дипломира и иска да живеем във Франция,а аз в Англия.Искам да е в живота ми,интересува ме,искам да знам как е,добре ли е,болен ли е,ял ли е,наспал ли се е,какво му се е случило през деня,но не съм влюбена.
Какво повече искаш от един мъж, от колкото това, което ти дава текущото другарче?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ да е влюбена може би?
егоистично е да си с някого, който те обича само заради навика, лол
Хей, чисто физиологично, хормоните, които предизвикват чувството "да си влюбен" непрекъснато, се отделят до година и половина от началото на връзката. След това е важно да "поддържате огъня", т.е.: правете нови неща заедно, не се оставяйте на рутината. Ако правите неща, които ви правят щастливи, заедно, ще се чувствате пак влюбени. Аз също съм в дълга връзка и понякога имаме спадове, но съм забелязала, че винаги когато излезем, идем на разходка, концерт, нещо готино, всичко пак става розовоХванете влака за някъде наблизо, направете си пикник .. Пробвай и кажи как е
![]()
Повлияна ли си от приятелка, която на скоро е започнала връзка с бмв-ар? Или от бмв-ар?
Ох,той се старае ходим къде ли не,правим какво ли не,супер мил е и забавен.Постоянно ме изненадва,кара ме да се чувствам,красива,желана и обичана,но не мога да разбера защо по дяволите това не ми стига..![]()
Какво трябва да означава бмв-ар? Всичките ми приятелки са с доста дълги връзки,някои са омъжени,други с деца,нямам необвързани приятелки или такива които си сменят често мъжете.