.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от cskarkata7 Виж мнението
    kakto i da e ne me razbirate ... za da me razberete trqbva da izpisha dve stranici i poveche .. kakto i da e ...
    a za tova koq bi bila kambanata da e s nego ... povqrvai mi ima dosta jelaeshti devoiki ... toi e krasiv umen grijoven seriozen i oshte kakvo li ne ... 90% ot moite priqtelki iskat da sa s nego . no ne go pravqt zaradi men ... ... prosto situaciqa e mnogo slojna ...

Направо е за реване, ако ме питаш мен...

pgf... aide ostavete me ... kato nqma da mi pomagate ili da mi davatesavet

Аз искам да ти помогна. Дори ти предложих да те запозная с един дядо на 100. Ти не искаш помщта, която иска да ти се даде...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от cskarkata7 Виж мнението
    toi mi ggovori za seriozna vruzka iska dame vzima s nego kogato e komandirovki.. znae za tazi vruzka s momcheto koeto iskam da razkaram i ne me prishporva da q prekratq no mi govori za seriozni neshta ...
    Според мен двама от тримата ще реват накрая, и единия от тях със сигурност ще си ти.

Би ми било интересно да ти видя физиономията, когато разбереш, че чичака върти още поне няколко наивни момиченца като теб.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Според мен двама от тримата ще реват накрая, и единия от тях със сигурност ще си ти.

Би ми било интересно да ти видя физиономията, когато разбереш, че чичака върти още поне няколко наивни момиченца като теб.
    Хахахаха. Тя е ревала, когато е разбрала, че не съществува Дядо Мраз, а ако Чичо Скруч й бие шута, то това ще бъде пагубно за нея. Очаквам да я дават по Нова ТВ. Добре ще я сложат в някое от предаванията им за духове, вампири, самодиви и върколаци, които започнаха да правят.

Цитирай Първоначално написано от fein Виж мнението
    Махни я, тя живее в свят, заедно с феите, елфите и леприконите. Също така и с Костенурките Нинджа.
    Aa nenenenen unikalen si brat tva me izkefi ти мойто момиче дс не каж другс думс кск ще спиш с 40 годишни то верно няма граници за любовта ама тва е прекалено не че нещо ама. Виждам че имс на линия тука моляяя някой да ми помогне как дс напрсвя такова катомзадам въпрос, и много хора да го коемнтират мерси предварително хорицаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си