.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от immortallbelloved Виж мнението
    Момиче той е голям за теб.. А и ти полов живот си имала с него.. Това е лошо ...
    stiga dene ubivaite nadejdit v men .. toi mi ggovori za seriozna vruzka iska dame vzima s nego kogato e komandirovki.. znae za tazi vruzka s momcheto koeto iskam da razkaram i ne me prishporva da q prekratq no mi govori za seriozni neshta ... samo vhe problema mi s nego e che neznam kak shte reagira ako mu kaja che go obicham .. dali nqma da prozvuchi detsko v negovite ochi vsepak toi e na 40 .. a az mnogo go obicham.. nego decata mu... pravq vsichko za tqh ...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от cskarkata7 Виж мнението
    toi mi ggovori za seriozna vruzka iska dame vzima s nego kogato e komandirovki.. znae za tazi vruzka s momcheto koeto iskam da razkaram i ne me prishporva da q prekratq no mi govori za seriozni neshta ...
    Според мен двама от тримата ще реват накрая, и единия от тях със сигурност ще си ти.

Би ми било интересно да ти видя физиономията, когато разбереш, че чичака върти още поне няколко наивни момиченца като теб.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Според мен двама от тримата ще реват накрая, и единия от тях със сигурност ще си ти.

Би ми било интересно да ти видя физиономията, когато разбереш, че чичака върти още поне няколко наивни момиченца като теб.
    Хахахаха. Тя е ревала, когато е разбрала, че не съществува Дядо Мраз, а ако Чичо Скруч й бие шута, то това ще бъде пагубно за нея. Очаквам да я дават по Нова ТВ. Добре ще я сложат в някое от предаванията им за духове, вампири, самодиви и върколаци, които започнаха да правят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си