- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- доста по-голям е от мен.
Zraveite. imam nujda ot pomosht... ima edin muj v jivota mi.. ot 6 meseca imame nqkakva vruzka no tq e prosto vijdane .. dva puti sme pravili sex i beshe mnogo hubavo. no trqbva da se kriem tui kato az imam priqtelbs koito sum 3 godini... mujut za koito stava vapros e na 40 a az na 20 tova nqma znachenie za men nito za nego no neznam dali toi ima chustva .. az li.. az sum ludo vlubena umiram za nego i za decata mu. ima dve momcheta koito az mn obicham no dori te ne znaqt za nas .. iskam da mu priznaq chuvstvata si no me e strah da ne go zagubq.. pomognete mi .. kak da mu kaja che go obicham do bolka bez da go stresna i bez da go zagubq.. vse pak toi e muj na 40 i ne bi povqrval na dumite na edna 20 godishna ..... obicham goooooo a nemoga da mu go kaja ... shte poludeq taka .. davaite suveti plss
Правите само секс или имате и друг социален живот заедно? :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ami veche 6 meseca izlizame pochti vseki den .. dva puti sme pravili sex ... no toi mi govori za seriozna vruzka i prochie
Купи му протези и му кажи, че го обичаш много.
ne iskam prosto sex ot tozi chovek i za men nqma golqmo znachenie dali shte pravim sex ili ne ...
Ами попитай го какви са му плановете за вас.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
pitala sum go i toi mi kazva che iska seriozna vruzka s men ... no tuk veche stava vapros za chuvstva .. az go obicham nego, decata mu .. prrosto neznam kak da mu go kaja ... zashtoto ne iskam da zvuchi detski ili priburzano ili neshto takova ... nezna kakvo toi izpitva ili useshta ..
Можеш да му кажеш, че си се привързала към него, по-безболезнено е :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Кажи му, че искаш да си имате 3 собствени деца и няколко домашни любимци.
Welcome to the Jungle...
Спокойно, ще ти дойде акъла един ден и ще искаш да се разделиш и с тоя... Ще дойде време, когато ще осъзнаеш, че искаш истински пенсионер. Аз ти предлагам да те запозная с един на 100, а ти не искаш... След време ще търсиш по старческите домове, но едва ли някой ще се занимава с теб...
Темата ти е за заключване най-малкото заради латиницата.
Не си падам по четенето на морал, обаче паралелните връзки са си отблъкващи по всички показатели. Сложно било... Кой го е направил сложно? Не заслужаваш грам уважение, сори. Едно точно момиче на твое място би имало смелостта да застане пред момчето и да каже каквото има. Ти се криеш като мишка и се опитваш да градиш отношения с друг зад гърба му. Иначе съм 300% убедена, че ако 40-годишният ти каже, че примерно правите много рядко секс и затова от известно време си задоволява потребностите извън връзката ви, ще е драмата на века...
Научи се да се държиш адекватно с хората и да бъдеш искрена, дори тва да значи да изтърпиш нещо не особено приятно. Друг начин да имаш чисти и щастливи отношения абсурд да съществува.
Последно редактирано от paradosou : 04-19-2015 на 11:16
Винаги съм се учудвал на хора, които искат другите да мислят вместо тях.
Welcome to the Jungle...
Тя иска съвет, не да мислиш вместо нея.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Тя иска някой да й каже как да си нареди объркания личен живот. Това е много повече от обикновен съвет.
Welcome to the Jungle...
Аз не разбрах къде е майката на децата.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Няма особено значение, има нова 20-годишна кандидатка за тази роля.
Welcome to the Jungle...
Как да няма значение. Ако е жива, има значение.
Ако не е, може да възкръсне. Подходящото време на годината е.
Welcome to the Jungle...
e nema takava prostotiq ..... neznam kakvo obshto ima snimkata koqto bqh slojila ... dori moje da ne e moq ...