.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Навици от предишна връзка

Здравейте на всички . Историята е следната :
    Имах приятел в продължение на 4 години , разделени сме от 10тина месеца някъде.Връзката ни не беше с любов,беше изцяло с ревност.. болезнена ревност.. Всичко започна от момчето след първата година някъде започна да ми забранява да излизам , карахме се постоянно за глупости ,ровеше ми в телефона,във фейсбука , не трябваше да си пиша с никой , не можеше да излизам без него,ровеше се в миналото ми , на улицата дори като погледна за секунда някое момче ставаше скандал и всичко останало което се сетите. Не знам защо съм го търпяла това,аз самата не мога да си отговора..Започнах един вид да гледам от него , правех същите неща и сякаш моята ревност стана 10пъти по-силна от неговата, а преди тази връзка не помня да съм била такава...Като започнах и аз да му се правя ,той започна да лъже и да прави нещата зад гърба ми-направи си профил да си пише с момичета,излизаше си зад гърба ми по дискотеки и къде ли не , а аз научавах от 3ти човек .Просто предаде доверието ми и ме нарани ужасно много . В момента не мога да повярвам в никого...Излизах след него с едно много добро момче , беше пълната противоположност и всичко ми беше супер странно.. Подаряваше ми цветя ,а аз се чудех направо какво е това... свикнах просто за 4години да ми се правят за най-малкото и с другото момче все едно бях в един нов свят на който не можех да свикна..И аз тъпата започнах да му се правя и на него, да се ровя с коя си пише , с коя е бил преди мене ,като каже че излиза с приятели му се заяждах .. абе просто бях отвратителна и то с момче което едва познавах , а имах чувстото че съм била с него 4те години... много искам да се променя ,да я няма тая ревност много ми е трудно искам да стана друг човек , полагам огромни усилия, но не ми се получава изобщо не знам какво да правя , възможно ли е бившият ми да е променил мен самата и да съм такава завинаги яя

Голям фен
    Най-вероятно ще си останеш такава, освен ако не се намери някой да те "излекува".

Остави момчето, че с тва темпо ще му докараш тумор.

Оставила съм го ,защото знам че не съм права и не искам така да се развиват отношенията ми с който и да било .

Мега фен Аватара на galaxy29
    възможно е, дам, ама няма да останеш така завинаги, ако се стегнеш.. поживей някакво време без да се хвърляш в др сериозни връзки, докато не си оправиш менталната бъркотия и това не отшуми, иначе все няма да ти се получава ;/

Мега фен Аватара на RapExotic
    Прекалено бързо си започнала нова връзка. Трябвало е да си дадеш "почивка" от старата, да си събереш мислите и чак тогава да започнеш нова. Иначе да - всеки контакт с друг човек те променя поне малко. А 4 години са си доста време.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Знаеш ли... и аз бях в подобна ситуация - много гадно отношение, което след като не срещнах в сегашния ми бях супер очудене едва ли не. Седях си две години неовързана и когато чопаднах на момче, което не ме изчолзва, държи се добре и ме обича ми беше странно. Не се притеснявай няма да си останеш такава, но се старай да се контролираш поне малко в началото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си