Zdraveite!Ot okolo mesec stanah blizka s edno momche,koeto mi izprati pokana vav feisbuka i me zagovori prav.Toi e mnogo stabilen chovek i naistina si tarsi seriozna vrazka.V nachaloto si misleh,che e kato drugite,no ot 15 dena osaznah,che e mnogo razlichen.Govorili sme si da jiveem zaedno.Toi iska da se vidim na jivo.Az sashto iskam.Oshte ot nachaloto go izpitvah po vsqkakvi nachini,za da se, uverq,che e chesten.Probvah go ot edin profil(falshiv),zad koito stoi snimkata na edna jena.Posle mu priznah,che zad tozi profil stoq az,a toi mi kaza,che ot samoti nachalo e znael,che tozi profil e falshiv i che az sam mu pisala.Posle razpitvah priqtelqt mu za nego,no toi me haresa i zapochna izvednaj da rasi glupusti za choveka,s kogoto si pisha.Sled tova mu razkazah kakvo e govoril za nego pred mene priqtelq mu.Choveka,s kogoto si pisha(Emir) mnogo se obidi,che slusham drugite hora.Az zapochnah da se samnqvam v nego i tragnah da si pisha s nepoznati ot edin sait.Nqkoi ot tqh qko me haresaha i sled tova az kazah tova na Emir.Toi kaza,che chaka moqt otgovor-s koi ot tqh iskam da bada.Az mu priznah,che sam se opitvala da si go izbiq ot glavata s drugi momcheta,no sam se otkazala,zashtoto sam vidqla,che vsichki sa mrasnici i ne sam moi tip.Pedi nqkolko dena mu poiskah shans i sled 1 den toi mi go dade.Kaza,che iska da ne slusham drugite hora kakvo govorqt za nego.Az mu kazah,che sajalqvam,che sam vqrvala na priqtela mu,koito ne mu e istinski priqtel,a edno vreme sa bili blizki,che sajalqvam,che sam go izpitvala ot drug profil,che ne haresvam nito edno ot tezi momcheta,s koito sam si pisala i toi mi povqrva i prodaljihme napred.Vsichko beshe super,dokato ne mu se obdih po facebooka.Toi otdavna iskashe da se chuem,no maika mi e postoqnno vkashti,zashtoto ne hodi na rabota i vse ne mojehme.Tq mnogo me darji izkaso,vapreki,che sam posledna godina uchenichka.Strah q e nqkoi nepoznat da ne me podvede i az ne sam i kazvala,che si pisha s nego ot izvestno vreme.I nali tq postoqnno e vkashti,i ne bqhme se chuvali glasovete do predi 1 den,kogato az izmislih edin hitar plan bez maika mi da razbere.Slojih si slushalkite na ushite vse edno slusham muzika,a toi mi govorishe v slushalkite.Za da ne me pita maika mi s koi govorq,az zapochnah da peq frazi ot folk pesni,no bez nikakva muzika,a takiva,koito prosto znam na izust.Problematbe,che az ne moga da peq dobre i bez muzika stana oshte po-falshivo.Emir si pomisli sigurno,che shtom ne moga da peq,znachi nqmam ponachalo hubav glas.100 % shte si go e pomislil,zashtoto ot togava nito mi pishe,nito mi vdiga kato mu zvanq.Az v deistvitelnost imam napalno normalen glas,no pokrai peeneto ne mojah da mu go pokaja i qko sgafih.Toi iskashe skoro da se vidim i da imame seriozna vrazka,no s tova falshivo peene go distancirah taka,kakto nikoga ne se e sluchvalo.Chak,kogato mu pisah 2 publikacii v dnevnika,koito sa otkasi ot pesni,posle vidqh,che gi e iztril.Sama se precakah.Takmo predi 2 dena mi dade shans i az sega si vkarah avtogol s falshivoto si peene.100% si misli,che govorq siguno zle,no tova izobshto ne e vqrno.Az inache imam mek glas.Drugi hora sashti sa mi go kazvali.Prosto peq dosta zle,osobeno po facebook,t.e. ne kogato sam na jivo s nqkoi.Ot 2 dena ne moga da se pogledna v ogledaloto ot qd,che sasipah vsichko mejdu nas.Toi inache e ot mnogo serioznite momcheta i iskashe da jiveem zaedno.Dumite mu vinagi bqha na mqsto.Daite mi nqkolko saveta.Mnogo vi molq!Ne spiram da se preziram i otvrashtavam ot sebe si,che mu se pokazah v nai-loshata si svetlina.Napravo mi se plache i ne sam na sebe si.Dosega mi pisheshe,haresvashe mi publikaciite ot vreme na vreme,sninkite mi,prashtashe mi sarca,pitashe me kak sam,kazvashe,che iska da se vidim skoro,no otkakto chu kak falshivo peq,kogato e onlain izobshto ne mi obrashta vnimanie.Nito mi vdiga kato mu zvanq.Gotova sam da napravq vsichko,za da me chue kak govorq,a ne da sadi kakav e glasat mi po tova kak peq.Shte sam vi blagodarna cql jivot,ako mi pomognete!