.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Ameli,shte ti otgovorq na vaprosite.Toi e na 24 godini,da,oshte ot vtoriqt razgovor si govorihme da jiveem zaedno.Az si mislih,che se sheguva i az sashto zapochnah da se sheguvam,kato mu kazah,che oshte malko i v grajdanstvoto iska da otidem,no toi kaza,che ne obicha da igrae igrichki,kakto i drugite da igraqt i mi kaza,che govori seriozno.

Ameli,zashto spored teb sam naivna?Znaesh li,che pone 10 pati toi iskashe da se chuem.Kaza mi,che e svesten nqkolko pati i go dokazvashe mnogo pati,do predk da sgafq.Toi mnogo mrazi nomerata,igrichkite,obicha tochnostta i tochnoto povedenie.Az znam,che imam nqkakav shans s nego 50 na 50,zashtoto sam si napisala edin sreden po golemina tekst,koito s kulturen glas shte mu procheta po telefona.Tova e edinstveniqt nachin.

Shte opitam vsichki vazmojni nachini.Ako imte nqkakva ideq,chakam mneniqta vi.Shte go ostavq do kraq na meseca da ne mu pisha i posle shte bada po-kratka,tochna i qsna.Trqbva dahttp://www.teenproblem.net/forumpromenq 5 neshta v sebe si:da ne dosajdam,ako ne mi otgovarq,da ne peq nikoga poveche,da mu imam doverie poveche,da ne go manipuliram i da spra s igrichkite.

Marilqn,kato nqma da davash mnenie,pone ne obijdai.Minavai napred i tolkova.

Dimitar,za koi se izrazi:ha-ha dobri ste?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си