Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
Не е точно така, в бъдеще могат да са си конкуренция и трябва да си много наивен, за да смяташ, че непременно по- добрият, този с повече знания ще успее, ще се докаже.

Няма лошо, когато някой не може да се сети за нещо, не може да реши нещо, не го разбира, да му се каже. Хубаво е да си помагате. Твоята ситуация, както и много други, не са такива. Да чакаш на някого да прави всичко за теб с ясната представа, че просто те мързи, че и да го караш длъжен да се чувства е нагло. Айде няма нужда да си изтривалка. Ако много прекалят, им дай грешни неща и повече няма да те питат никога :Д

В училище нямате право на много отсъствия, та не важи, но ще видиш в университета как има и хора, които не си дават записките, за да не ги надминеш случайно, както и такива, които не са се вясвали евър, за да обикалят чалготеките и постоянно искат записки, комбинирано с преписването по изпити, така че не се терзай още от сега.
Как ме изкарва от нерви следното:
- Ще закъснея, запази ми място, моля.
- О, аз сядам отзад, че да изляза, като ми дотъпее.
И после - ама дай ми записки.

Или (аз съм в кола, прибирам се от едноседмично пътуване):
Х: Прибра ли се?
Аз: Мда, почти, ей сега влизаме в града.
Х: Какво ще правите?
Аз: Ох, ами, ученето го отписвам за днес, че е следобед и трябва да се пусне прането, да се напазарува, изчисти, от утре почвам.
Х: Ще можеш ли да ми обясниш еди-кое-си упражнение, че от утре пак съм на работа и няма кога, пък има някои връзки между упражнението и лекцията, които не разбирам. (Да се чете: Нищо не е загряла от лекцията, на упражнение не е ходено, щото "имала да учи за изпит", същия изпит, за който аз учих, впрочем. Не това е проблемът обаче.)
Аз: Ми, не знам кога ще имам време, че нали ти казвам... Ама то нали знаеш, че във вторник има час за въпроси при тутора.
Х: Аз не те питам кога е часът за въпроси.
точно с тия думи.

Ей, направо... позеленях, ама си затворих устата, казах, че ще погледна упражнението и ще се обадя като вечерям. Обадих се, на нея "й се повдигало вече от тоя предмет, щяла да пита във вторник".
Еми... да.