- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписвачите.
В немската, защо?
Антракс, не съм в УНСС![]()
И на нас сега уж ни искат присъствие, но фактически само в техническия се отрботват упражнения и подобни. Нали всички от там се бият в гърдите колко е сериозно учението там..
Ина, пак добре, че твоята позната поне се е опитала да учи, явно е чела, макар и отгоре- отгоре или пък наистина е чела много и не схваща. Аз в първи и втори курс много ходех на лекции и имаше хора, които: ами, бях на скии, бях на масаж, не знам си кво и дай ми записките. На мен специално никога не ми е било проблем точно за записки- винаги съм давала, обичам равен старт, за да видим накрая кой колко може, но самата нагласа на хората ме дразни.
Специално в четвърти курс много се разочаровах, тъй като отсъствах цялата година и после голяма част си правеха пас, като ги питах да ми дадат нещо (точно двама човека се отзоваха, след милиони разпитвания, единия от които познавам от 10 години, все пак) А пък една колежка (за други, немски записки) ми излезна с оправданието, че е много грозно написано, не можела да ми даде двете лекции... (бяхме говорили преди това, че ще ми ги даде, аз много се притеснявах, че ще изпусна), та така. Викам й, че и грозно разчитам. Отговор: "Не мога, съжалявам". После изкара двойка на тоя изпит, стана ми ясно защо не е искала да ги даде.
Жалка работа, побеснявам в пдообни моменти- не за записките, за мисленето на тези хора- че като не ми дадат, съм загинала без техните записки..
Последно редактирано от therichbitch : 04-21-2015 на 18:39