- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Носталгия... :)
Тази тези тема е отправена предимно към по-старите потребители.Разкажете историите,които си спомняте от миналото на форума.
Темата е продиктувана от диалозите в темата за мнението за предишния потребител.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Помня StringTheorist и gandalfepi4. Легенди.
Другите не са ме впечатлили особено.
П.П. Пропуснах КумчоВълчо, който ме впечатли единствено с фанатичната си привързаност към Гага, не помня по кое време беше.
Последно редактирано от dreamwalker : 04-21-2015 на 19:42
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Помня на една форумна как един съфорумник падна пиян по зъби.
Помня как модераторите модерираха.
Носталгия нямам, но вероятно съм такъв човек, ако трябва да избирам дали да се върна в някои години назад - хел но.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Носталгията е признак, че ви е дошло времето да се пренесете в Невърленд. Но не се притеснявайте, там е толкова прекрасно :3
Та като се спомена machoka, аз си спомням прословутото плачещо дете на аватара му и това,че свиреше на пиано. А иначе въпросното дете така и не го смени никога. Сложи го още в профила си във data.bg, когато беше обикновен потребител. В един момент го направиха модератор там. След известен период зачезна някъде. След като открих този сайт и форума в него,които тогава бяха много по различни и във форума можеше да се пише анонимно и дори само на латиница, разбрах, че той е станал важна клечка тук и яко раздава правосъдие.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Липсват ми мненията на Chacho.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: