- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
От 3 часа стоя пред празният Word Document и го гледам с надежда, че ще стане някакво чудо и ще вземе да се напише само това есе. Не мога да мисля, пълна каша ми е в главата и колкото повече чета изсикванията му, толкова повече се омотавам. Мисля, че пак го правя по-трудно, отколкото всъшност е. Писала съм и по-дълги и трудни есета, но сега просто съм зацепила на едно място и не мога и не мога. Имам нужда да излезна от нас, да поема малко въздух и после пак да се върна към това, понеже Вторник наближава.
Последно редактирано от papugai : 04-26-2015 на 18:13
о, ама вие се изкарахте и жертви на грубите ми дефанзивни слова, щото не съм съгласна с поставените ви диагнози - анорексия и депресия, които впрочем бяха лепнати без някакъв претекст в темата. ми ок, нека съм анархи, щом това ще ВИ /забележете множественото число, с всяка една действаща героиня в този филм съм имала пререкания преди това/ накара да замаскирате собствената си духовна нищета.
номи, защо ти не ми казваш колко е лошо да си анорексик?
чичка, наистина съм в цикъл <:
трябва да я питам как са го постигнали, че едни 500гр ме мъчат от месец.
правил ли си секс по време на цикъл? <:
http://www.beu.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BA...-news7720.html
в момента та ухажвам.
Не си виждам зодията, значи сме несъвместими, а и това е проблем в момента
'Везните не обичат да са активната страна в интимните ласки. Предпочитат партньорът им да поеме инициативата и за започването, и за начина, по който ще протече сексът.'
спокойно, то тия дет пише, че съм и не съм не са верни, тъй че да не се осланяме на това. важна беше частта с активността.
Много избирателно гледаш, не те ли притеснява, че един от нас може да не оживее ?
Предпочитам да си ти, но може и да съм аз, за едния секс не си рискувам живота, предпочитам да си платя на някоя, която да ми гарантира, че ще си тръгна сам.
не, и без това съм депресирана и ми е все едно дали утре ще си прережа вените или правя секс до смърт. поне при второто ще съм изпитала удоволствие.
Пф... що, подяволите не ми се спи?!? Искам да заспивам вече.
Очаквах да захапеш Лиланда, радвам се, че не го направи.
аааааааааааааааааааа много ми е гот, днес каквото започна всичко ми се получава, успях да събудя мотора си от зимен сън, за целта от сутринта започнах, трябваше да го разглобя почти на цяло, да почиста карбураторите, да му сменя масла, свещи, филтри, антифризи, абе всичко бе разглобено до край, после сглобено отнови накрая и запали от половин оборот, е няма такъв кефмайстор съм! майстор съм! майстор съм!