.
Резултати от 1 до 25 от общо 4649

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Подозрително как ми минава младостта в тревоги ли? :д Или как навън е 20+ градуса, а на мен разходката ми е от залата на упражнението до библиотеката (4-5 мин), до нас или до супермаркета? Не е подозрително, трагично е. Избива ме на агресия някой като каже как студентските години били най-хубавите.

Иначе явно са си заслужавали безумно многото часове, вчера като слушах по микро кви въпроси се задаваха, че аз съм мн добре^^ дано и на изпита да е така, дамн. Установих тъкмо, че знанията ми по право са стабилни и имам услужлива памет, само трябва да си натъпча и търговскота право в главата^^ заедно с още няколко вида, които дори нз как се превеждат.
    в събота имам 8-часов крашкурс ака упражнение.

та, мисълта ми е: така си е, животът ми е главно учене в огромни количества, не е особено интересен понастоящем

едит: оня ден тамън се ебавах как от около 6 месеца не ме е тормозил и как вече става време и тая сутрин приятелката му ми иска приятелство във фб, аз го трия, тя пак ми праща ся ако го приема, дали пак ще изскочи с теорията как съм се надявала на шанс с приятелА й?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-13-2015 на 07:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си