.
Отговор в тема
Страница 25 от 31 ПървиПърви ... 15212223242526272829 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 765

Тема: Wall of Shame

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Точно преди седмица най-добрият ми приятел и приятелката му се похвалиха, че в северната част на Норвегия онзи ден е било +35 градуса. И мацката е от там, та за 20 и няколко години не е виждала такава жега.
    "Най-високата температура измерена досега в Осло е 35 °С. Това става на 21 юли 1901.
    Топлинни вълни нахлуват в страната няколко пъти всяко лято. Това повишава температурите и те често достигат 30 – 31 °С."
    Последно редактирано от defender : 07-27-2018 на 11:43

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Kakvo prikazvash, pit4? Oshte dnes shte ti se razbie rekorda

За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен
    Статистиката ще каже, не някакви тефелефонни програмки за времето.

Telefonyt mi e mnogo po-tochen ot mesechniq ti cikul.

Мега фен
    Температурата в Осло през сайта на Accuweather.com
    Няма нищо обезпокояващо в температурите, не само днес, но и в следващите дни.
    Явно твоята програмка за времето е някаква либерализирана, за плашливи принцески

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Температурата в Осло през сайта на Accuweather.com
    Няма нищо обезпокояващо в температурите, не само днес, но и в следващите дни.
    Явно твоята програмка за времето е някаква либерализирана, за плашливи принцески

Ето го пак, идиот, как така не разбираш че дневната прогнозата за времето не е същото като промяна в климата...

"The difference between weather and climate is a measure of time. Weather is what conditions of the atmosphere are over a short period of time, and climate is how the atmosphere "behaves" over relatively long periods of time."

https://www.nasa.gov/mission_pages/n...e_weather.html
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Как така не забеляза, че събеседничката ми даваше дневни, почасови прогнози и затова темата на спора се насочи именно към това. Тц-тц, къв си значи ве.

Не отбивай номера. Много добре знаеш че постваш анти-научна пропаганда под предтекст че глобално затопляне/промяна в глобалния климат няма. Температурите за Осло на нейния телефон и от твоя сайт са идентични (+-1/2 градуса) но всичко над 30 за деня...
    Последно редактирано от Zlennox : 07-27-2018 на 13:14
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Каква антинаучна пропаганда ве, нали ти давам линкове от сериозни медии, от които са статиите и статистиките.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Каква антинаучна пропаганда ве, нали ти давам линкове от сериозни медии, от които са статиите и статистиките.
    https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net...7a&oe=5BD2A798

Единствено това си ми пуснал на тема глобално затопляне. Няма източник, и анализ. Никаква акредитация.

Molq, nqkoi da dade subtitri. Defender e retard. Ne razbiram ezika mu.

Pit4, kakva programka? Dannite mi se kachvat ot golqm sait. Ubedila sum se vyv vremeto, che informaciqta po chasove e bezpogreshna. Kogato mi kazva, che shte vali v 5 chasa - vali v 5 chasa. Nogo neudobno si zatvarqsh ochite : ) tova, koeto pokaza e pretty much the same.

Мега фен
    Пускаш ми някакви дневни, почасови прогнозки за времето за да ми докажеш глобалното затопляне и как щели да ми счупят рекорда (който се води по официална статистика) от 35 на 36 градуса (които може би си не реалната температа, а как се чувства).

После ти показах и от друг голям сайт, че температурите в Осло са с 2-3 градуса под тези, които ти ми даваш и дето щели да разбият статистиката за рекорд.
    Какво повече да предложа. И пак нова порция либерален квич. Баси мъката. Дегенерати.
    Последно редактирано от defender : 07-27-2018 на 13:55

Pit4, zashto izobshto doide da mi citirash statistiki za nai-visoko izmereni temperaturi v Oslo. Sporyt beshe syvsem drug kolko nevyzmojno e v Norvegiqta da ima 30+. Ne bydi zletak, priznai si nenavremennoto vkluchvane i da prikliuchvame. I nqkak si sum sklonna da vqrvam poveche na mestnite poznati na Tori, che TE ne sa vijdali takava jega dosega. Toi doshul da mi citira predi 100 godini. Emi mnogo sme blizo do vremeto predi vek.

Мега фен
    Ми първия ми пост изобщо не е към тебе.

Ми то ако имаше глобално затопляне, тогава преди 100 години трябваше да е било по-студено, ама не е.

Ole, ti si neadekvaten. Totalno izmestvash fokusa po nevedomi pytishta bojii.
    Sorry not sorry. Ne iskam da sum gruba.

Мега фен
    Педлагам секс и почасово гадже с опция за 24/7?
    Често лекува либерален дискомфорт.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    На другия гнусар с удоволствие бих го накарал да ми лиже подметките на кубинките докато му се надуе мизерното езиче и вече не може да произнесе думата „турчин” по ничий адрес. Да се обзаложим ли, че сам ще се обрежеш с макетния нож, ако те накарам да захапеш бордюра?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Колкото до жените с космати чичковци, да видя че каза “себеуважаващ се жена”?
    Да поздравим холи за чудесния български!

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Да поздравим холи за чудесния български!
    Децата гладен, жената и то.

Град
    София
    ...И, бтв, Ува се съгласи, че не ниришеш на мента сутрин, ако ще да си в перфектно здраве. Не знам що Ива се съгласи, ти не, та продължаваш да се миеш веднъж дневно. И само едно не разбрах, мамка му, що трябва да се миеш по веднъж? Устата, говоря, след като зъболекарите препоръчват по два пъти?

Град
    София
    Поредните смешки от Туриела Де Бил:
    яденето на месо НЕ е личен избор

Мега фен Аватара на tori
    Ми, не е. Да намушкаш някого (животно или човек) в сънната артерия значи много други неща, но не и личен избор. Всеки по-адекватен ще се съгласи с мен.
    квак

Ми, не е. Да намушкаш някого (животно или човек) в сънната артерия значи много други неща, но не и личен избор. Всеки по-адекватен ще се съгласи с мен.
    Зависи какво се има предвид под личен избор. Плаващо е малко наистина. Но не е редно да не се забравя, че масата животни, които консумираме са отгледани, произведени, селектирани, модифицирани и изхранени с цел да бъдат консумирани като продукти от животински произход.
    Самата им специфика е такава.
    Ловът от друга страна е друг интересен казус.

Междудругото при вегетарианството и веганството също загиват животни с тази цел.

Град
    София
    Всеки по-адекватен ще се съгласи с мен.
    Точно обратното мила - по въпроса с яденето на животни, повече хора ще се съгласят с мен, а не с теб!
    Дори милите ти приятелчета Дейтунар, Турксчо, Трънчо и др., по този въпрос са на моето мнение, а не на твоето!
    По тоя въпрос най-много да дойде да ти приглася някоя друга неадекватна кифла !

От ден на ден ставаш все по-смешна !
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Ловът от друга страна е друг интересен казус.
    Кое животно има по-голям шанс да оцелее - животното в гората, за което излизат ловци, или животното в кочината, което няма как да избяга?!
    А?!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Точно обратното мила - по въпроса с яденето на животни, повече хора ще се съгласят с мен, а не с теб!
    Дори милите ти приятелчета Дейтунар, Турксчо, Трънчо и др., по този въпрос са на моето мнение, а не на твоето!
    По тоя въпрос най-много да дойде да ти приглася някоя друга неадекватна кифла !

От ден на ден ставаш все по-смешна !
    Кое животно има по-голям шанс да оцелее - животното в гората, за което излизат ловци, или животното в кочината, което няма как да избяга?!
    А?!
    Кочината всичките са на 100% планова смърт така или иначе, така че очевидно в гората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си