.
Резултати от 1 до 25 от общо 765

Тема: Wall of Shame

Threaded View

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Вашата съфорумничка е официално сгодена от днес. Радвайте се.
    малиии уж dreamwalker и Ipheginia не са един и сашти човек а саквартиранкти а сега Ipheginia е сгодена и каде ште го закара тоя маж? Вав квартирата и тоя маж ште живее сас две даже всаштност и повече жени което е много тапо и те тея двете ся така и неразбрах какво правят учат ли или какво ? штото зашто иначе ште са на квартира тя нали Electra веднаж беше казала нешто такова и уж не са един и сашт човек ама тука май е влязал от всички профили и е коментирал то си личи по времето http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D1%80%D0%B8

ами устаналити профили като Electra, Chrysothemis, Clytemnestra каде са всаштност? То там устанаха профили с 5-11-15 мнения и дотам штото вероятно или са забравили за teenproblem или просто един човек сидяшт за тези профили му е по изгодно да пише само от Ipheginia штото така поне няма да се виждат устаналити сходни мнения и профили...

ма то dreamwalker сас сигорност няма фейкове а има саквартиранки кйто са напално реални например Electra, Chrysothemis, Clytemnestra и Ipheginia не са един и сашти човек а няколко човека който имат профили вав теенпроблем ама те половината са забравили че тоя фором саштествува и за това не влизат
    вии да не си помислити че зад тея профили сиди един и сашт човек който пише от различнити профили? няма такова нешто бе хора! dreamwalker няма ништо обшто вав цялата тази работа а само саквартиранките dream удавна непише вав този фором

като цяло Грозния ме накара да напиша всичко това штото тои е ядосан от присастииво на ифегиниа нали само я нарича трол
    милата ифегиниа така искам тя да е стопанката която се грижи за мен а аз да сам едно много болно куче

а как става номера че сички саквартиранки се интересуват от литарутура?

Последно редактирано от solo_ : 01-16-2017 на 17:17
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си