Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
момичета! някоя от вас ползвала ли е менструална чашка? ако да- нека да остави ЛС

имам някои въпроси;

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Момиченца, бърз въпрос. Ходих преди две седмици на гел и още на следващия ден ми се получиха някакви балончета в гела. Ходих при мацката, махна ми стария гел и сложи на ново - друга основа, по- тънки пластове гел, повече пластове, повече печене от необходимото. От стария гел останаха за контролни ноктите, по които нямах балони - не смених цвета. Обяснението на маникюристката беше, че ги оставя, за да следим по тях нокти какво не е наред и че за пръв път и се случва това, а работи с GEL.IT.UP от години. От два-три дни май пак имам нокти с балончета ама значително по-малко, отколкото преди, което е ок. Обаче това - новите нокти - са на седмица и половина, ще рече, че не се получава веднага, а по-късно и че май аз нещо съм виновна. Какво става и най-важното защо? И някоя получавала ли е същото като резултат?

Питах приятелка, където си изгражда ноктите - когато е ползвала гел е ставало обаче и нейната маникюристка не знае от какво е.
Напълни ми се душата с тия бързи въпроси