- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Wall of Shame
Точно преди седмица най-добрият ми приятел и приятелката му се похвалиха, че в северната част на Норвегия онзи ден е било +35 градуса. И мацката е от там, та за 20 и няколко години не е виждала такава жега.
квак
Blown mind. Geografiqta mi poluchi zemetrus.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Omg, veche e 31 tam. Basi.
Kakvo prikazvash, pit4? Oshte dnes shte ti se razbie rekorda
![]()
Статистиката ще каже, не някакви тефелефонни програмки за времето.
Telefonyt mi e mnogo po-tochen ot mesechniq ti cikul.
![]()
Температурата в Осло през сайта на Accuweather.com
Няма нищо обезпокояващо в температурите, не само днес, но и в следващите дни.
Явно твоята програмка за времето е някаква либерализирана, за плашливи принцески
![]()
Ето го пак, идиот, как така не разбираш че дневната прогнозата за времето не е същото като промяна в климата...
"The difference between weather and climate is a measure of time. Weather is what conditions of the atmosphere are over a short period of time, and climate is how the atmosphere "behaves" over relatively long periods of time."
https://www.nasa.gov/mission_pages/n...e_weather.html
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Как така не забеляза, че събеседничката ми даваше дневни, почасови прогнози и затова темата на спора се насочи именно към това. Тц-тц, къв си значи ве.![]()
Не отбивай номера. Много добре знаеш че постваш анти-научна пропаганда под предтекст че глобално затопляне/промяна в глобалния климат няма. Температурите за Осло на нейния телефон и от твоя сайт са идентични (+-1/2 градуса) но всичко над 30 за деня...
Последно редактирано от Zlennox : 07-27-2018 на 13:14
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Каква антинаучна пропаганда ве, нали ти давам линкове от сериозни медии, от които са статиите и статистиките.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net...7a&oe=5BD2A798
Единствено това си ми пуснал на тема глобално затопляне. Няма източник, и анализ. Никаква акредитация.![]()
Molq, nqkoi da dade subtitri. Defender e retard. Ne razbiram ezika mu.
Pit4, kakva programka? Dannite mi se kachvat ot golqm sait. Ubedila sum se vyv vremeto, che informaciqta po chasove e bezpogreshna. Kogato mi kazva, che shte vali v 5 chasa - vali v 5 chasa. Nogo neudobno si zatvarqsh ochite : ) tova, koeto pokaza e pretty much the same.
Пускаш ми някакви дневни, почасови прогнозки за времето за да ми докажеш глобалното затопляне и как щели да ми счупят рекорда (който се води по официална статистика) от 35 на 36 градуса (които може би си не реалната температа, а как се чувства).
После ти показах и от друг голям сайт, че температурите в Осло са с 2-3 градуса под тези, които ти ми даваш и дето щели да разбият статистиката за рекорд.
Какво повече да предложа. И пак нова порция либерален квич. Баси мъката. Дегенерати.
Последно редактирано от defender : 07-27-2018 на 13:55
Pit4, zashto izobshto doide da mi citirash statistiki za nai-visoko izmereni temperaturi v Oslo. Sporyt beshe syvsem drug kolko nevyzmojno e v Norvegiqta da ima 30+. Ne bydi zletak, priznai si nenavremennoto vkluchvane i da prikliuchvame. I nqkak si sum sklonna da vqrvam poveche na mestnite poznati na Tori, che TE ne sa vijdali takava jega dosega. Toi doshul da mi citira predi 100 godini. Emi mnogo sme blizo do vremeto predi vek.
Ми първия ми пост изобщо не е към тебе.
Ми то ако имаше глобално затопляне, тогава преди 100 години трябваше да е било по-студено, ама не е.
Ole, ti si neadekvaten. Totalno izmestvash fokusa po nevedomi pytishta bojii.
Sorry not sorry. Ne iskam da sum gruba.
Педлагам секс и почасово гадже с опция за 24/7?
Често лекува либерален дискомфорт.