.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 765

Тема: Wall of Shame

Hybrid View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Напълно сериозен съм! Нали трябваше да й кажеш? Кога, ако не сега? Само отлагаш и ни лъжеш, че си много смел. Накрая само на чикии ще останеш. Пък и не само аз искам да й кажеш, но и другите потребители чакат с нетърпение развръзката на твоята история. Защо ни караш да чакаме? Защо? Питам! Не ти ли става неудобно, че ангажира толкова много хора с твоя проблем и сега си изоставяш темата и "мъжката дума", която даде, че ще пишеш на въпросната девойка?
    Междудругото, защо не й пратиш някакво любовно стихотворение? Мацките си падат по такива неща. Ето едно например:

Написах името ти в небето, но вятър го издуха.
    Написах името ти в пясъка, но вълните го измиха.
    Написах името ти в сърцето си и завинаги ще остане.

Прати й това и чакай! Ще видиш, че ако ме послушаш, развоят на събитията ще е съвсем друг! И въобще не се шегувам! Ще ми благодариш по-късно! Замисли се, кой досега й е пращал стихове? Това ще го помни с години! Ще се откроиш, а пък и няма как някой да разбре, освен ако тя не дава на някой да й чете чатовете. Най-много да сподели на някоя приятелка. Това е един интелигентен начин да си споделиш чувствата! Хем нищо не казваш директно, хем е поезия и тя казва 100 неща. За края може да сложиш е емотиконка на роза или някое друго цвете като картинка.

Очаквам развръзката тази вечер!

Действай!
    Цитирай Първоначално написано от 9999 Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от 9999 Виж мнението
    ПП: Баси, аз в 1-ви клас получих забележка и викаха майка ми в дирекцията, защото съм вдигал полите на съученичките си, а някои хора ги е срам дори да заговорят момиче. С питане що народ изпонае*а*а и що народ роди послееее....
    Простакът се ражда и умира такъв.
    Прав си! Но пък аз си се харесвам!

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Абе, младежо. Според мен момичето направо е хлътнало по теб. Направо изгаря от страст да бъде с теб. А ти действаш много бавно и мудно. "Желязото се кове докато е горещо". Пиши й. Обаче не толкова сухо и лаконично както си го направил "Харесвам те" Дай го малко по-ласкателно и романтично: Много си готина. Толкова си хубава. Страшно мнго те харесвам. Влюбен съм в теб. Искаш ли да станем гаджета? И разни подобни лафове. Сигурен съм, че тогава тя направо ще се хвърли на врата ти. Може дори да поиска да се ожените, още сега.

Цитирай Първоначално написано от Shaple Виж мнението
    @redbul2 - Брат сигурен ли си?
    @TrollFactory - Мисля да и го пратя това!

Значи, мисля да и пиша първо това дето TrollFactory ми каза да й пратя. След това може би това на redbul2 ако не стане нещо от това на TrollFactory. И най накрая вече, ще я питам дали ме харесва както каза 9999.

@redbul2 - Човек, колкото пъти и да го чета това ми става хубаво, ама не знам, не съм сигурен.

@TrollFactory - Какво мога да очаквам след като й го пратя, отговор? или друго държание в училище, повече намеци, или?
    Защото ми написа, че очакваш развръзката тази вечер(тоест 19.10.2018 вечерта) ама аз закъснях.

(I'm shaking right now.)

EDIT: Междудругото питах приятелката дето беше в историята дето разгадавахме някакви доказателства и такива, еми, започвам да мисля, че тя е нещо против нея, или мен да съм с нея, не знам. Първо ми казва, да спра да мисля за нея, нямало надежда, после я питам какво мисли за отговорите дето има в форума, тя казва, да не ви слушам, еми не мисля така, защото почти всички в форума ми казвате, че ме харесва тя, и да започвам да правя нещо, даже тоя пичага redbul ми казва, че изгаря от страст да бъде с мен (или нещо подобно) а пък тя ми казва, че нямало надежда, вече мисля да не я слушам. Ето снимки:
    "Нямало надежда" - https://imgur.com/a/78gZvxU
    "Не ги слушай тея" - https://imgur.com/a/GFSVmwn
    (Аз лично мисля, че тя има някакъв проблем, аз да съм с нея или нещо подобно.)
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Не искам да те обиждам, но мисленето не ти е силна черта. Ако изобщо протича сходен на този процес някъде в черепа, който носиш. В главата ти съществува само желание да бараш цици и гъз. В даскало не знам как минаваш класовете изобщо.
    Никога няма да тръгне с теб тя или което и да е момиче на този етап от живота ти и това е защото интелектът ти е сравним с този на ферментирала ябълка. Да не говорим пък, че нямаш и грам присъщи за мъжкият пол качества като смелост, решителност и увереност, които някои се опитахме да намерим някъде дълбоко в теб. Адиос и наистина не се напъвай! Бях откровен да знаеш! Можеш да ми благодариш и една седмица да се криеш като вагина вкъщи, каквато не се съмнявай, че си докато го преживееш. Вземи си извинителна бележка от личният лекар, седни сам в една празна стая и помисли какво не е наред с главата ти! След това се опитай да задействаш някакъв мисловен процес!
    Цитирай Първоначално написано от Shaple Виж мнението
    fire_magic - Мерси, още днеска ще действам, пък каквото стане, ще пратя това което TrollFactory ми каза а после в училище ще я питам дали ме харесва, и това е..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си