.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    toni20002
    Guest

Question Досаден идиот

Здравейте от доста време ме дразни едно момче в смисъл той си е такъв идиот. Ходим на тренировки по футбол заедно т.е. не заедно ,защото не мога да го понасям а по принцип той е от нашия отбор. Проблемът ми е в това , че не съм по насилието (не че съм някакъв женчо или нещо такова) просто не обичам боевете като цяло и не ми се е налагало да се разправям физически до сега. Просто този човек , който така ме дразни започна да навлича в своите “базици“ и момичето , което харесвам (пс и тя ме харесва ) и днес нещо е дразнеше и изръси нещо за дупето й и аз се ядосах, но го прикрих . Но просто ми писна вече и обмислям да се разправя с него ( да му хвърля едни бой м*чичката му ) , но просто се чудя дали ще постъпя правилно и за това се обръщам към вас за съвет. Благодаря предварително на всеки отзовал се

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ти ако можеше да го набиеш, щеше вече да си го направил.
    Защо не си признаеш, че си влюбен в него и искаш да ти кажем дали е нормално да се изкъпете заедно.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Можеш и с думи да го поставиш на мястото му. С боя най-много да стане още по-зле.

Един съвет ,който научих е следният.Когато някой говори лъжи за теб просто се изправяш в очи и го гледаш без да говориш .Лъжеца или ще млъкне или ще пита кво ме гледаш ( т.е страх го или се колебае и така се опитва да те разконцентрира) Може и да го ядосаш с поведението си ,но това е защото не е прав.

Ако исакш го изпробвай това в по леки и непринудени ситуации с други хора и тогава с този лиглйо да го кажем.

Между другото всеки глуъпак се опитва да те раздразни , за да ти взима от енергията. Ако си смел и доблестен поискай подкрпеа от Св ,Арх Михаел да ти помага и го поглерднио с неговия поглед на безстращие и без гняв.Съответно пък този твеоя мухйло е загубил истинското си аз и е под властта на тъмните и низщи същества.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си