.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 210
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Купувам си чифт средно високи или удобни обувки, нося само тях, докато ги скъсам/съсипя ( понеже вървя повечко до работа ) , после си купувам други и т.н.
    С елегантните пак така правя, нося едни, докато ги съсипя.

Изхвърлих снощи пак зимните обувки, които съсипах тази зима.

Та, в момента имам 1 ежедневни
    4 елегантни ( 2 които мога да нося на работа- еднакъв модел - черни и бежеви, и 2 за по-фенси вечерни излизания - пак еднакъв модел почти - черно с тюрколазено и черно с червено ).
    1 маратонки

И другото съм изхвърлила, сега за лятото трябва да си измисля някакви сандали и чехли.

Иначе, цената не ме притеснява, защото влизам в магазини, които знам, че са ми по джоба.
    И евтини, и скъпи съм взимала, за ботуши или боти, които ще нося няколко сезона, бих дала 300лв, за сандалки, маратонки, ежедневни, пък и за елегантни - 50лв , + -
    Сега си идва лято времето на летните обувки. Трябва само да си накупя едни сандалчици и обувки с висок ток, щото аз имам едни който са доста скъпи и са ми за официални случаи, доста са изискани, купих си ги за бала и само един път съм ги обувала. Обаче сега поне идва времето на поличките и роклите скоро време ще трябва да си купя едни с токове, но не официални.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    може би ако общуваш с момичета над 15 годишна възраст ще знаеш отговорите на малоумните си въпроси
    !

Имам 2 вида маратонки и едни кецове, които са доста удобни и доста бързо се ходи с тях даже се и тича добре не ги усещаш на краката си. Имах 2 вида ботушки едните се съсипаха, другите са малко по тънки и са валурени с високо токче, тея велурените не са за зима много много и сега тая зима си купих едни много яки които доста топлят. Имам едни боти и официални обувки с ток които съм ги обувала само един път щото са за официални случаи. Сега се чудя какви да купя едни сандалки и едни обувки с ток, ще гледам да не се оливам с доста голямо токче че моя ще мрънка както винаги.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    На мен не ми е проблем въобще ако ще и 300 обувки да има и пак бих и купувал, ако иска..
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Абсолютно не ми пука колко чифта има, ако има излишни пари за глупости. Стига да не ме занимава с това и мен.
    +1111111111111111111111111111111111111111111111111 111111111111111111111111111111111
    шизофренийка на мах ;/

;////

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Под купувам имам предвид давам пари.. просто да не ме занимава, щото не ме интересува? Примерно.
    Добре си, ама ш се оправиш.

Въобще няма да се хабя да ви чета глупавия безинтересен спам, чакам нормални мнения. Даже ще ви блокна, за по-забавно.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    тоя нема пари за чувал гипс тръгнал да купува обувки на другите
    отново некой му се е подигравал че ша му купи обувки и да го представи от себе си
    бауш

Под купувам имам предвид давам пари.. просто да не ме занимава, щото не ме интересува? Примерно.
    мда не те инт и за тва пускаш цяла тема хД
    примерно
    ;/

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Аз все си ходя с бели маратонки, зима, лято и т.н.
    някаква мания ми е
    но зимните са по- грубички модели
    взимам нови само когато се скъсат старите
    в момента имам едни за даскало, излизане и едни- за ако върша няква работа навън, до магазина и т.н.
    иначе имам едни черни токчета, подходящи за по- офишъл случаи и едни бежови, семплостт
    имам и едни ботушки, но почти не съм ги носила.
    за лятото имам едни отворени кецки, сандали взимам почти винаги и винаги не ги нося.
    и тва е
    на марки не държа, взимам каквото ми харесва и колкото изтрае- толкова
    имала съм и от 20, имала съм и от 80
    повече от 100 лв за обувки не бих дала.

anonymous708973
    Guest
    Чакай, че ме накара да се замисля. Имам:

За пролет/есен:
    Черни платформи
    Черни пантофки
    Черни денди обувчици
    Кафеви платформи
    Спортни обувки/кец - Адидас, последната ми придобивка
    Спортни обувки/кец в бежово
    Маратонки за фитнеса, определено ми трябва още един чифт, тези не смогват да изсъхнат.
    Обувка на ниско токче за работа - черно със зелено
    Имам и бежови партофки, много сладки и супер много щях да ги нося, обаче ми правят краката леш, плаче ми се от тях, трябват ми други.
    А, излъгах. Имам още едни маратонки, по-евтини... Булдозер ли са, какви са, не ги нося вече откакто имам другите, защото са тоооолкова хлъзгави, че ще се пребия някъде. Маратонки нося само и единствено, когато спортувам, за мен това не е обувка и би следвало да се носи навън точно толкова колкото биха се носили джапанките за банята.

За лятото:
    Много висок ток, лачени, черни курвенски обувки за бар, които не съм слагала в Германия - изненада.
    Много високи сини на платформа
    Много високи бежови, които май няма да нося повече, супер неудобни са
    Кафеви сандалки
    (извод: определено ми трябват бежови и черни сандали + класически бежови обувки за работа. Имах едни червени платформи, лелее, боядисах ги след като се изтъркаха, за да изкарат повече, спуках ги от носене, обожавах ги, ама вече ги нямам *пуска сълзичка*)

За зимата:
    Равни черни ботуши
    Черни ботуши с лек ток
    Черни ботуши на много висок ток
    Кафеви боти
    (едни черни боти ми трябват за следващата зима)

Та... не съм маниак на тема обувки, не обичам да ходя за обувки, не смятам, че имам прекалено много. Вечно залитам по по-високите. Не си купувам обувките сама, за да изкажа мнение за цената, но си взимам обувки (с изключение на бежовите летни платформи) точно от три магазина, качествени са, само естествена кожа са, съответно са над средната цена, въпреки че са взимани по намаления. Сега като си написах обувките, изглеждат мега много... ама не са, като се има предвид сезона. Оф, откакто не живея с нашите, обувките и дрехите ми силно намаляха като бройка. Друго си беше да разполагам с двойно количество, ееех, майка носи същия номер.
    Да не говорим, че не е хубаво да се носят едни и същи обувки всеки ден, трябва да изсъхнат, защото бактериите си живеят най-добре в топли, влажни кецове.

Приятелят ми има 4 чифта - мъжки официални обувки, маратонки, боти в някакъв странен кафеникаво-червен цвят и ежедневни тънки сиви платненки - ама не тип гуменка. Еми, не му стягат. Определено му трябва една хубава спортна мъжка обувка (не кец, тях искам да ги забранят със закон), примерно бежова или черна. За зимата - определено едни черни боти. Още един чифт маратонки, че и неговите не успяват да изсъхнат за ден.
    Като взема заплата, ще ми е гъдел да му подаря едни, направо го водя в магазина и докато не си хареса, няма да излезе.

Имам познат (възрастен де, не на нашите години), който постоянно си взима нови обувки, това му е тръпката. Останаха ми очите в едни велурени мокасини в бордо, така прекрасно си ги беше съчетал. Беше ги взел заедно с още 3 чифта
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-23-2015 на 13:20

Мега фен Аватара на tori
    А после анархито ми вика на мен, че имам много обувки. :д

Мега фен
    единствено маратонки нося тип: http://www.porschesunglassesuk.co.uk...ners-White.jpg

Включително с костюм / панталон с ръб / риза и елече етц.
    При намаление са под 100 лева и нямат късане + т'ва са страшно леки и удобни. Не понасям официални обувки - грозно и тракат като ходиш :Д

Ония обувки дето приличат на гуменки също стават, ама прекалено мек се чувствам с тях.

На въпроса ти - 2 чифта ми се струват достатъчни. Не ги разбирам жените, които хвърлят пари за обувки, но пък от друга страна а)създават работни места :Д и б) вероятно е следствие от социално програмиране, та не са виновни.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Тогава просто няма да изброявам моите...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Съблюдавай ги по сезон, иначе не е уместно. За пролет/есен имам 5-6 чифта, далеч не е супермного (и за всяка съм чукнала нов ред )
    Зависи и къде живееш, има хора, на които летни обувки няма да им трябват, а само от типа за пролет и есен.

Аз също нося такива маратонки (като тия дет постна аурисчо), обичам да са ниски и по самия крак..
    Като тренирам е с нек'ви платненки (не гуменки), или стари маратонки..
    Зимата ако има прекалено много сняг имам едни кубинки с които мърдам насам натам..
    Значи като се замисля общо имам;
    2 чифта маратонки, 1 кецове, 1 платненки, 1 кубинки и т'ва е..

Пантерата ме шашна.. ;с
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

anonymous708973
    Guest
    Абе, я си гледай работата, съвсем окей са ми обувките :д

Сега се сещам - имах ТОЧНО такива, черни, кожени, които ИЗЧЕЗНАХА, майка му стара. Нашите ми ги изпратиха, те се ИЗПАРИХА! Имам грозното съмнение, че са отишли в боклука по погрешка, предполагам, ще разбера със сигурност, когато се изнасям. Те бяха от Тенденц, супернепрактични, обаче пък тооооооолкова яки, много си ги харесвах за зимна дискотечка^^

http://hiit-blog.dailyhiit.com/wp-co...EUyWfS-aM.jpeg

Окей щяха да са, ако си обущар и си носиш работа за вкъщи..
    Ся не баш ;с
    Мислиш ли да ставаш обущар? Насочила си се към бранша с текстила, а?

Бту никой не отговори на най-важния въпрос от първия пост *прочетете пак*!
    Dr. Gregory House

Banned Супер фен
    Магазин за обувки ли ще отваряш, обущар ли ще ставаш?

Мега фен
    Бту никой не отговори на най-важния въпрос от първия пост *прочетете пак*![/B]
    вероятно е следствие от социално програмиране
    Как пък да не съм ти отговорил. Пък и социален натиск ако щеш. Няк'ва част от женското съсловие са абсолютни усойници и това да се носиш с едни и същи дрехи и обувки явно е табу, ба ли го. Чувал съм преди години подмятания между момичета на тази тема. А с годините доста хора се озлобяват и затъпяват вместо да им се кротне егото, та в офиса / университета ако ти се налага да се занимаваш с такива прости чапли - по-добре си накупи 5-10 чифта и да ти се махат от главата.

anonymous708973
    Guest
    Окей щяха да са, ако си обущар и си носиш работа за вкъщи..
    Ся не баш ;с
    Мислиш ли да ставаш обущар? Насочила си се към бранша с текстила, а?

Бту никой не отговори на най-важния въпрос от първия пост *прочетете пак*!
    Кой въпрос определяш като най-важен?
    Що не си купувам обувки в нормални/сходни цветове, дали обичам айран или дали не се чувствам гузна? :д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Упс, кофти тема хванахме

Зимни ботуши/боти имам около десетина чифта- по-нисички/практични с дебело токче, по-така за повод- платформи, тънък ток, сиви и черни, с пух и без. Тва ме напомня, че като се прибера, ще има ревизия.
    Пролетно-есенни имам 3-4 чифта, по равно вкъщи и в чужбинско. Купувах преди много от Гарант Ф, сега съм май основно на Ина и Мегияс.
    Едни си купих специално за летището, че ми писнА да ме събуват- видят ли ток, полиуретанов- събуй!
    За лятото имам 3-4 чифта сандали- конвенционални черни на платформа за всеки ден, за специални случаи розови на ток и черни същия модел /да, купувам си еднакви модели, стига да ми харесат и да има моя номер/.
    Маратонки не нося, но имам така за резерва в чужбинско, когато се присетим да тичаме с колежките.

За евтините обувки- имам няколко чифта затворени, на ток- къде тънък високс платформа, къде нисък, купувала съм ги, щото са сладурести и съм се надявала, че с времето ще свикна с тях и ще ми станат по-удобни... е не, така си стоят по кутиите и ако ги обуя, е за час-два.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Как пък да не съм ти отговорил. Пък и социален натиск ако щеш. Няк'ва част от женското съсловие са абсолютни усойници и това да се носиш с едни и същи дрехи и обувки явно е табу, ба ли го. Чувал съм преди години подмятания между момичета на тази тема. А с годините доста хора се озлобяват и затъпяват вместо да им се кротне егото, та в офиса / университета ако ти се налага да се занимаваш с такива прости чапли - по-добре си накупи 5-10 чифта и да ти се махат от главата.
    +
    Exactly.

Последно редактирано от dreamwalker : 04-23-2015 на 15:11
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на paradosou
    Другите въпроси няма да ги закачам. Тук съм, за да направя мега важното съобщение , че имам 3 чифта обувки на ток - супер високи черни, по-ниски черни и едни черно с червено. Отделно отворени платформи, едни затворени мн. шик платформи, пантофки бяло със синьо, един чифт равни зимни ботуши, невероятно като за мен розови?! кецове, обувки за планина... Това е, не мисля, че пропускам нещо.
    Последно редактирано от paradosou : 04-23-2015 на 15:22

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Упс, кофти тема хванахме

Едни си купих специално за летището, че ми писнА да ме събуват- видят ли ток, полиуретанов- събуй!
    Ти остави събуването, ми как обарват тия лелички о.0
    А за пръв път бях на пълно сканиране на тялото (Кьолн-Бон летището) - цяла кабинка, влизаш, вдигнати над главата ръце и на екран им показват подозрителни зони. Такова дори във Франкфурт нямат, егати.

***** или *****[1] е безалкохолна напитка, направена от кисело мляко, разредено с вода. Винаги се сервира подсолена на вкус. Според стандарта за производители, изготвен от Министерство на земеделието и храните: „наименованието „*****“ се използва за течен млечен продукт, претърпял млечнокисела ферментация, с добавка на вода под 50 % и с добавена сол и съдържание на сол около 0,8 %.“[2]

В България за направата на ***** се използва пълномаслено кисело мляко и вода в пропорция 1:1 и сол на вкус. ****** се произвежда и в заводи на хранителната промишленост, като се продава готов в магазинната мрежа. Напитката се сервира студена и е подходяща за горещите летни дни, както и за хора с ниско кръвно налягане. ******* е добро мезе за мастика и за ракия.

Турският вариант на напитката се приготвя от вода и кисело мляко в пропорция 2:1, разбъркани със сол до пяна. ******* може да се подправи допълнително с маточина, мента или босилек. Използва се резливо и мазно кисело мляко (10 % масленост, Süzme Yoğurt) или обикновено кисело мляко, смесено със сметана и лимонов сок.

От кисело мляко се приготвя и индийската напитка ласи, която има сладък и солен вариант с различни подправки.

Съгласно технологията на производство в предприятия за млекопреработка, ******* се приготвя от обезмаслено краве мляко с масленост 0,1% и киселинност 19°T. След пастьоризация млякото се охлажда до 42 - 43°C и се прибавя закваска. След получаване на плътен коагулум млякото се хомогенизира добре до течна консистенция.[3]
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си