- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спор. Въпрос?
Не, само с медали се връща.. ;с
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Вярно не разбирам...смисъла на темата, примерно. Но това настрана, нали казваш,че спорите - защо спорите като нямаш проблем с това (което и да е то, тъй като аз не съм казвала,че имаш проблем с нещо ;D ) ?
Извинявам се, ако си се пояснил някъде назад.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
в момента седя и се чудя... дали се дразниш на това, че на тази възраст правя и постига нещо повече от теб или просто ти е скучен живота както попринцип и се чудиш с какво да го запълниш .. нито ми пръскат гъза, нито се занимавам с който и да е. Да не говорим, че гъза ми изобщо не ти влиза в работата, за да го коментираш. Така, че по-добре престани да си правиш на интересен, на никой не си.
Не смисъл ние си спорим, ама такова не заядливо.. Макар, че няколко пъти се засякохме с по груби аргументи.. Проблем няма, темата е за да видя дали всички така мислят и аз съм странен, или просто с нея сме си на различно мнение и сме си нормални ;дд или аз съм прав и тя е странна (което естествено е така, защото съм велик)
Това не е няк'ва тема плийс дайте ми съвет карам се с приятелката си ;д
не не, просто си го обсъждаме и пренесох обсъждането тук.. няма негативизъм у тая тема ;д
Та ндам..
/ясно enough..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
А ако на някой му е толкова интересно, дали медалите ми са шоколадови и колко са, нека ми пишат и ще им пратя на лично снимка на всичките в Понеделник като се прибера. Аз съм горда от себе си и от постиженията си и продължавам. Нито ще ме засегне нещо казано от хора, които са по-страхливи от мишки, нито ще засегнат него. За какво се хабите не знам![]()
Всъщност мадамата ви направи на гъз за 2 седмици напред. Елементарни ;с
/Предполагам, че оня мухльо Мирослава нещо е хейтел (блокнал съм го, не чета) но щом говори в множествено, значи и него е направила на мармалад.
Dr. Gregory House
Мхм, к.
Dr. Gregory House
Е друго си е да си 45 годишен перверзен педофил дето седи и си чеше дебелия корем пред компа в тийнпроблем и избива комплекси върху всеки и да те насере някой, който реално е постигнал нещо в тоя живот на възраст два-пъти по-малка от твоята..
А ти дори и на толкова да си същия безперспективен олигофрен ;с
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Нали осъзнаваш, че на никого не му дреме за твоите медали, а просто се гъбаркат с теб, докато ти се обясняваш и ги убеждаваш, че са истински точно като второкласник? Няма лошо, ама нз що се обиждаш, като ти казват, че си малка, като такава и мислиш/пишеш/.
Пу, реших, че сте си снимали обувките, пък вие се карате като в детската градина ;Д