.
Резултати от 126 до 150 от общо 210

Threaded View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Спор. Въпрос?

Бе преди няколко дни зачекнахме една тема с моята.. Бая засечки имаше..
    И искам да видя чужди мнения главно женски, но може и мъжки де.. все ми е тая.
    Говорехме си за обувки... Кой колко и какви има.. Та влязохме в спор, защото според мен повече от 5-6 чифта за мъж и ~~7-8-9/10 за жени, наистина няма нужда.
    Тя ми спори, че съм мъж и съм мислел различно.
    Далеч е от глезена, всъщност е супер дисциплинирана и въобще не се интересува от материалното...
    На мен не ми е проблем въобще ако ще и 300 обувки да има и пак бих и купувал, ако иска..
    Просто ми е интересно при всички ли е така? Обсъдих го и с приятели.. някои казват да, някои не.. уат евър. Тъпи хора.
    Та реших да питам ентелегенцията хиър. Вие дами така ли сте? Имате ли нужда от 20 обувки +? /За протокола тя има 13 или нещо такова/
    Странични въпроси, що просто не си купувате обувките в горе-долу общи цветове? + тук таме некоа цветна и ще може да ги комбинирате с всичко (Ако се оправдаете, че ви трябват различни цветове за комбинации)

Иначе горе-долу какви обувки му трябват на човек според мен..

Мъж:
    Официални обувки 1бр.
    Кецове 1 бр
    Маратонки 2 бр
    Зимни ботуши 1 бр
    И още нещо по избор просто за лек принос към стила..
    /Не се броят джапанки и сандали, т'ва не го признавам за обувка.)

Жена:
    Ток 1-2бр.
    Кецове 1 бр
    Маратонки 2-3 бр
    Ботуши 2 бр
    И Още нещо по избор просто за лек принос на стила

/Поне в нейния случай е така /спортист е за т'ва се набляга на маратонките/

Още нещо, какви обувки си вземате? Цената ли определя качеството? Бихте ли си взели евтини неща? Има ли разлика според вас в качеството? (не визираме фрапиращи разлики от ток за 800 лева и за 25 но между среден и висок клас?!),
    Обичате ли айрян? Защо искате нови обувки при условие, че вкъщи имате поне 5 подобни (ако не и същите, ама в различен цвят) Обяснете ми смисъла
    Защо са ти повече обувки при условие, че старите са си здрави и нищо им няма?!
    Обувките не трябва ли да се сменят само при необходимост?
    Много материалисти нещо.. ;с

Пример: Вместо да си купите едни маратонки за 300 лева, няма ли да е по-добре (щом толкова много искате обувки) да си вземете 6 чифта от по 50 лева (е да, вярно няма да има оригинално лого на тях [което наистина е без значение]), но пък хем ще имате много обувки хем няма да разхищавате пари?!
    Или просто си вземете 5-6-7 чифта за по 300 лева и не си вземайте повече докато наистина не ви потрябват..

//Май просто не вдявам смисъла от много обувки..

//Не се ли чувствате гузни? Децата в Африка боси ходят, вие се разхищавате?

~Winter is comming.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-23-2015 на 09:14
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си