Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
Купувам си чифт средно високи или удобни обувки, нося само тях, докато ги скъсам/съсипя ( понеже вървя повечко до работа ) , после си купувам други и т.н.
С елегантните пак така правя, нося едни, докато ги съсипя.

Изхвърлих снощи пак зимните обувки, които съсипах тази зима.

Та, в момента имам 1 ежедневни
4 елегантни ( 2 които мога да нося на работа- еднакъв модел - черни и бежеви, и 2 за по-фенси вечерни излизания - пак еднакъв модел почти - черно с тюрколазено и черно с червено ).
1 маратонки

И другото съм изхвърлила, сега за лятото трябва да си измисля някакви сандали и чехли.

Иначе, цената не ме притеснява, защото влизам в магазини, които знам, че са ми по джоба.
И евтини, и скъпи съм взимала, за ботуши или боти, които ще нося няколко сезона, бих дала 300лв, за сандалки, маратонки, ежедневни, пък и за елегантни - 50лв , + -
Сега си идва лято времето на летните обувки. Трябва само да си накупя едни сандалчици и обувки с висок ток, щото аз имам едни който са доста скъпи и са ми за официални случаи, доста са изискани, купих си ги за бала и само един път съм ги обувала. Обаче сега поне идва времето на поличките и роклите скоро време ще трябва да си купя едни с токове, но не официални.