Упс, кофти тема хванахме

Зимни ботуши/боти имам около десетина чифта- по-нисички/практични с дебело токче, по-така за повод- платформи, тънък ток, сиви и черни, с пух и без. Тва ме напомня, че като се прибера, ще има ревизия.
Пролетно-есенни имам 3-4 чифта, по равно вкъщи и в чужбинско. Купувах преди много от Гарант Ф, сега съм май основно на Ина и Мегияс.
Едни си купих специално за летището, че ми писнА да ме събуват- видят ли ток, полиуретанов- събуй!
За лятото имам 3-4 чифта сандали- конвенционални черни на платформа за всеки ден, за специални случаи розови на ток и черни същия модел /да, купувам си еднакви модели, стига да ми харесат и да има моя номер/.
Маратонки не нося, но имам така за резерва в чужбинско, когато се присетим да тичаме с колежките.

За евтините обувки- имам няколко чифта затворени, на ток- къде тънък високс платформа, къде нисък, купувала съм ги, щото са сладурести и съм се надявала, че с времето ще свикна с тях и ще ми станат по-удобни... е не, така си стоят по кутиите и ако ги обуя, е за час-два.