.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Терорист

pomo6t
    Guest

Терорист

Майка ми и Баща ми заминаха на почивка в Турция за 1 седмица и откакто заминаха брат ми ме тероризира Драго сипи ми вода,Драго почисти стаята ми,Драго сложи ми да ям и още други ако му кажа не,ме удря и то доста силно......Опитах се вчера да го набия ама той ме наби......Някой можели да ми каже какво да правя......

Супер фен Аватара на Pug_306
    Слушаш и изпълняваш

Banned Супер фен
    Не го слушай. Като излезе, го заключи отвън и му се смей през вратата.

И като си влезе ще те направи на щайга

Banned Супер фен
    Ще влезе само ако го пуснеш, може и да си приготвиш един тиган. Можеш да му думнеш един, после да го вържеш, че да миряса, докато се върнат вашите. Не го удряй в задната част на главата само, може да му причиниш сериозна травма. Но не се поддавай на гнева, храни го, давай му вода, дай му и леген, да си върши работата там... Успех!

Хахахаха ще припадна

Banned Супер фен
    Не изгрубявай, както едно садистично копеле би постъпило, след като го вържеш.

Plexy
    Guest
    Щом не можеш да го победиш със сила бъди хитър, това е бой все пак използвай всичко което можеш, бих те посъветвал да го изпраскаш със нещо право във средата на носа, не прекалявай със силата защото може да има не обратими последствие, във никакъв случай не го удряй от горната част на горе, или така наречения uppercut ако носа не му е били счупван преди това, костите може да му влезнат във мозъка и да го убиеш, след като си успял и си му чупил носа, той вече е твой зашеметен е, удари го няколко пъти със по-голяма сила и със нещо по-тежко, право във дясната част на брадичката няколко пъти, като му се размести скулата и като яде 1-2 месеца от сламка, ще му дойде акъла.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Plexy Виж мнението
    Щом не можеш да го победиш със сила бъди хитър
    Цитирай Първоначално написано от Plexy Виж мнението
    след като си успял и си му чупил носа, той вече е твой зашеметен е, удари го няколко пъти със по-голяма сила и със нещо по-тежко
    Не успях да видя къде се намесва хитростта в твоя план за действие.
    Авторе, така и не спомена ти на кви години си, брат ти на кви е...
    Как да ти помогнем с практично решение? Не може да ти кажем ей така "ми, разбий му носа". Ако ти си на 12, а той на 22, единственото, което ще бъде разбито, си ти.
    Не можеш ли да се обадиш на вашите по дяволите?

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Вие хубаво го съветвате да го смачка, ама като се оправи тоя човек не мислите ли, че автора ще ритне камбаната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си