- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Поткрепъ за мамаша раша
Едно е да се знае и съвсем друго да пуснеш обява сякаш е нещо напълно нормално. Те пък там скоро смятат да одобрят кръвосмешенията, тъкмо ауриса да има причина да напусне България и да заживее при тях.
Кръвосмешенията са на дневен ред в скандинавските страни.
Не мога да приема и унищожението на всичко социално, така, че малкия човек да няма кой да го защити срещу големите търговски и икономически акули, а политическа свобода без икономическа е невъзможна, тя е просто формална - т.е. получава се нещо такова - формално свободен икономически роб.
дарки, за кво ти са 300 милиарда като нямаш икономическа свобода, ми тези пари директно отиват в касите и банките на господарите ти, ти точно нема нищо да видиш (само могат ти удължат работния ден), просто няма кой да защити интереса ти, за това се иска да има и нещо социално и солидарно в тая система.
правата на човека трябва да стоят над пазара, а не обратното.
Последно редактирано от defender : 04-25-2015 на 11:52
Истината ще ви направи свободни.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
300 милиарда, ми то само за година корупцията в ЕС е над 120 милиарда.
чакай си 300-тата милиарда.
http://www.blitz.bg/news/article/332978
няколко истини, които не могат да се чуят на запад
а митко, в колко часа застъпва?
ПП: да му намалите заплата, и да го сложите 1 месец да бичи само нощни.
Последно редактирано от defender : 04-25-2015 на 15:29
И тук ли се подвизават платени тролове?
Какви духовни ценности бе? Пак почваш с глупостите. Евразийския съюз е икономически. Русия не нито комунистическа, нито религиозна държава, ами светска. В Русия също е пълно с озлобена деградираща паплач. беднотия, олигарси, разруха. Единствено по-добро е, че държавата им има по-силно центриско управление и каквото каже Путин, това става. Имат обаче и по 2 години казарма и често пращат деца на войни. Тва тук вече го нема. Тва духовни ценности нема.
Но съм повече за Руси, защото все пак само от там може да дойде някаква световна промяна, защото дами и господа, драги ми сънародници - капитализма няма бъдеще.
нима
В тази система ресурсите не се разпределят правилно. Богатите стават по-богати, тва всеки го знае. Капитализма е добър за развитите държави, а глобализмацията се превръща в империализъм. Тва, да станем едно цяло е мит. Всеки по-силен се възползва от бедния. Сега имигрантите съвсем ще ескалират положението е Европа. Накрая национализма се надига.
Капитализма няма бъдеще, бъдете сигурно. Една развита раса ще е на друг принцип, по близък до комунизма ако щете вярвайте.
Dreamwalker е от кавказ вижте как знае войните мойните
С капитализма ли ти е проблемът или с банкерите ? Открай време се опитвам да проумея какъв ти е проблема с хора, които създават фирми и продукт, по този начин давайки работа на хората ? Ако работник Х получава достатъчно, че да живее без лишения, то откъде-накъде си тръгнал да твърдиш, че работодателя греши като води охолен живот ?
Аз съм напълно съгласен с теб ако под 'комунизъм' разбираш значително по-равномерно разпределение на богатството, но твоя комунизъм е съветски - диктатура, убийства, полицейщина.
Откровено казано 'развита раса' ще е най-близо до национал-социализма, но без расизма, репресиите и диктатурата. Хитлеристка Германия поставя основите на почти всички права, от които се възползват работещите днес и по-важното - затрива печалбарския модел при банките. Ако ще скърбиш по някаква идеология - тази е най-близо до представата ти за справедливост според мен.
Кво да спра не ми отговаряш на съобщенията ако не отговориш ще ти пусна снимка във форума да те видят честно ти казвам да си имаме уважението
Проблемът ми е, че хора създават фирми, в които изпозлват евтина работна ръка и определят скъпи цени за останалите, докато някои преяждат от пари.
Проблемът ми е, че както дефендер казва - набляга се само за материалното съществуване и всички ставата алчни и лагкоми за пари, които единственото средство за успех според системата. Проблемът ми е както казах, че силния бизнесмен изяжда слабия - силната икономически държава изяжда слабата. Свободата се превръща във свободия и не мога да искам демокрация, без правила.
А иначе аурисе... с диктатура можем и по-добре да се развиваме от сега, когато всички само крадът.
papugai нвсе ми е едно къде влизам за да видя дали ми е отговорила тя не е честно казано все ми е едно къде ще е