Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Някойтам, когато защитаваш тезата с "има ли желание, има и начин", бъди готов да дадеш пример първо със собствения си живот. Защото точно ти копче не можеш да кажеш по тази тема - всяко нещо се разтяга, опъва, превръща в голям проблем, съдбата била решила 2 години да не се видите с някоя си там, честно ли държиш сметка?

Ебаааси наглите, честно. Ми, нямате угодия, да. Какво искате? Да седне да чисти пост по пост след галакси, дето сипе лайна във всяка тема? Как пък не. Ама ако я банне директно, излиза лошата, нали. Я се стегнете, хора на по 20+ години имате нужда да ви се каже кога просто прекалявате и трябва да минете на лично ли? И баш уж сериозни потребители превръщат темите в кенеф, повръща ми се като чета "о, ама на сватбата ще ме поканите ли", "да, даже кума ще си", "о, ама защо не ми запази парче от тортата"... буквално ми се повръща, ама ако бях аз, щяхте да писнете как много си позволявам да банвам и се мисля за шефка. Големи хора сте, поемете отговорност. Както чистите у вас, погрижете се и тук да ви е чистичко.
Не не я защитавам на 100% и даже мисля,че е леко лицемерна и гледана най-вече през собствена призма на някого си.Аз съм Убеден,че и на теб колкото и да ти харесва и при теб има неща,за които само като си помислиш изгубваш всякаква мотивация и/или ти се подгъват крачката. Айде нема нужда да ми обясняваш какъв свръх човек си и как ако имаш желание освен,че ще направиш всичко възможно за възможните неща,само защото имаш желанието ще намериш начин да върнеш някой умрял в реалността ти,да полетиш в Космоса само по дрехи,пък ако имаш желание може и да властваш над Света. И т.н.Често мотивацията,а не желанието е по-важна.А тя идва от собствения ти живот,от страховете,от преживяното и пътя,който си извървял.А не защото някой друг ти бил казал колко си зле ако не го направиш и би ти теглил майната.Другия си е друг,ти си си ти.Затова и например някои са вярващи християни,мюсюлмани,будист и. Има и прекалено вярващи (изгуби ми се думата) и изобщо не вярващи.Друг е въпроса,че ние често обичаме по възможност да си налагаме предимно нашите виждания и нашия живот на другите.Но се отклоних от фокуса на темата като цяло.

Иначе демократичното модериране си има някакви граници.Както казах хайде да не е само в Кофата,но може да се направи по една тема за дришни във всеки раздел и "капака" да седи затворен за да не се "заразяват" другите теми.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
Троловете съществуват главно заради хора като теб. Мисли си квото искаш.
Заради мен ли? Чудничко ?!? Защо ли пък тогава преди нямаше тролове.Не е като да не го знам тоя сайт от 2005та година и даже се пишеше анонимно и без регистрации и пак като че ли трудно можеше да се види трол и тролска тема.Първите 4-5-6 години и изобщо до новия дизай откакто бях регистриран също почти не се вясваха такива неща. Чудничко защо? Май не аз съм причината. Не мислиш ли?