.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Пропускаш нещо важно- ходя на работа. Имам преки задължения. Не става да се покрия до рутера и да ви чистя помиите.

В крайна сметка модераторството не се заплаща и е на доброволни начала. Никой не ме тупа по рамото за това, че отнасях заяждания и псувни на лични, след като съм заключила тема или съм сложила бан.
    Преди пищяхте, че ви държим изкъсо, сега, като сме му отпуснали/изтървали края, пак мрънкате.
    В крайна сметка сте големи хора, предполага се и възпитани, би трябвало сами да знаете да си сложите спирачки. Това важи не само за форума, а и за реалния живот.
    Във вас рутери нямате ли? Излягаш се блаженно на леглото и няма да ти отнема много време.Форума не е толкова огромен и не се пишат по 100 теми в час особено напоследък.Друг е въпроса,че попринцип разделите Любов и Секс са като че ли най-посещаваните раздели. И да, казах го и в темата за как се чувствате. Иначе аз както казах и там никога не съм бил за тоталитаризма във форумите и голямото шефстване,защото имаш няколко бутончета в повече от другите.Нека да има малко спам,не е лошо,но от ИСТИНКИ потребители,а не от някакви тъпи фейкове оставени едвали не да си щъкат тук за да правят фалшива посещаемост трупайки пари от реклами на гърба на собствениците на сайта с тъпите си теми. Споменах един сайт,в който влизам,а именно българския подфорум на сайта skyscrapersity.com. Това е сайт за коментари и снимки на бъдещи и в момента строящи се инфраструктурни обекти както понякога и за готови.Там има един модератор наречен JloKyM, не знам дали му плащат,но той за мен леко се престарава.Види ли малко спам до един ден всичко изчезва или е преместено в тема,в която е позволен повече спам,а другите седят чисти.И неговото не го приемам,защото се държи малко като диктатор и не дава човек да си изкаже противоположното на неговото мнение.Но ако имаш желание може да пообмените малко опит с него.Да сте малко по-демократични просто във всеки раздел слагате по една тема за виртуални дришни и всички виртуални дришни накрая на деня минимум да биват преместени в нея и така.Фейк профилите предполагам си имате начин да ги разбирате.Те са абсолютно ненужни.Смотаните фейк теми също.Ако някой се престарава и въпреки,че усилено му ги триете той продължава да бълва,нови и нови,ами банването го.Все някога ще го заболят пръстите да си прави нови регистрации.Разбира се ако както казах тези фейк профили и фейк теми не се държат напълно целенасочено за да провокират мнения трупайки рейтинг за трупаните мнения в сайта. Но пък ако сайта е оставен на самотен на право си го кажете да не се самозалъгваме.Като ни стане скучно,да си пускаме тролски теми,да се храним другите произволно избрани от нас потребители и да обърнат форум в някакъв спамаджийски чат изобщо невзимайки го насериозно и нещата,които се пишат в него да са си просто за убиване на скуката... Просто си нямате на идея сигурно колко нормални хора е отблъснал тоя форум напоследък.Щом и на мен започна понякога леко да ми дотъпява в него...

И да като последно ще кажа,аз специално мога да съм много серизен човек,но мога и да съм пълна лигня. Зависи от обстоятелствата.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-25-2015 на 10:07
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Във вас рутери нямате ли? Излягаш се блаженно на леглото и няма да ти отнема много време.
    Мда, аз не пера, не пазарувам, не готвя, не ям, не спя, не пишкам, "намествам чакри и отварям трето око", както се беше изразил колега модератор. Нямам нужда от пътувания, щото съм модератор доброволно. Че и титлата няма кой да ми свали.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си