- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Точка вика
Във вас рутери нямате ли? Излягаш се блаженно на леглото и няма да ти отнема много време.Форума не е толкова огромен и не се пишат по 100 теми в час особено напоследък.Друг е въпроса,че попринцип разделите Любов и Секс са като че ли най-посещаваните раздели. И да, казах го и в темата за как се чувствате. Иначе аз както казах и там никога не съм бил за тоталитаризма във форумите и голямото шефстване,защото имаш няколко бутончета в повече от другите.Нека да има малко спам,не е лошо,но от ИСТИНКИ потребители,а не от някакви тъпи фейкове оставени едвали не да си щъкат тук за да правят фалшива посещаемост трупайки пари от реклами на гърба на собствениците на сайта с тъпите си теми. Споменах един сайт,в който влизам,а именно българския подфорум на сайта skyscrapersity.com. Това е сайт за коментари и снимки на бъдещи и в момента строящи се инфраструктурни обекти както понякога и за готови.Там има един модератор наречен JloKyM, не знам дали му плащат,но той за мен леко се престарава.Види ли малко спам до един ден всичко изчезва или е преместено в тема,в която е позволен повече спам,а другите седят чисти.И неговото не го приемам,защото се държи малко като диктатор и не дава човек да си изкаже противоположното на неговото мнение.Но ако имаш желание може да пообмените малко опит с него.Да сте малко по-демократични просто във всеки раздел слагате по една тема за виртуални дришни и всички виртуални дришни накрая на деня минимум да биват преместени в нея и така.Фейк профилите предполагам си имате начин да ги разбирате.Те са абсолютно ненужни.Смотаните фейк теми също.Ако някой се престарава и въпреки,че усилено му ги триете той продължава да бълва,нови и нови,ами банването го.Все някога ще го заболят пръстите да си прави нови регистрации.Разбира се ако както казах тези фейк профили и фейк теми не се държат напълно целенасочено за да провокират мнения трупайки рейтинг за трупаните мнения в сайта. Но пък ако сайта е оставен на самотен на право си го кажете да не се самозалъгваме.Като ни стане скучно,да си пускаме тролски теми,да се храним другите произволно избрани от нас потребители и да обърнат форум в някакъв спамаджийски чат изобщо невзимайки го насериозно и нещата,които се пишат в него да са си просто за убиване на скуката...Просто си нямате на идея сигурно колко нормални хора е отблъснал тоя форум напоследък.Щом и на мен започна понякога леко да ми дотъпява в него...
И да като последно ще кажа,аз специално мога да съм много серизен човек,но мога и да съм пълна лигня. Зависи от обстоятелствата.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-25-2015 на 10:07
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!