- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Точка вика
Значи казваш вършиш всичко това до към 00:00 примерно,а след това лягаш и заспиваш аламинутно.Кажи си просто,че си последния мохакин от "властта на форума",който и той вече е вдигнал ръце и е оставил форума да си "умре спокойно и без много мъки". Само до онзи ден Номката обясняваше разпалено и Пантерата и пригласяше как ако си имал желание имало и начин, а тя учела английски по време на обучението си пък и на работата си,че даже и когато била на екскурзия едвали не като си разговаряла сама.Та в тоя ред на мисли при вас явно просто липсва желанието и още повече мотивацията при гледката на саморазпадащия се форум.Другото са просто оправдания.Онзи форум дето го споменах като цяло мисля,че е доста по-голям от този,хората там са предимно на възраст,а не тинеджъри,и вярно,че не щъкам много по разделите и съм си харесал само няколко темички,но администратори там поне в български подфорум не съм забелязвал,а модератор като че ли съм виждал само един.Този който споменах.Както казах строг е повече от нужната търпимост,но явно успява и сам да се справя.Преди да ме банне два пъти ми спомена накратко казано,че му била много наголемяла работата,защото от 2009та бил модератор там.
Аааа не разбирам,но пък ако ти си писал там от позицията на някакъв Путлерски както казват там трол,идеално разбирам защо са те баннали и им правя евала...Ако е така, за такива като теб има сайтове като например твърдо русофилския Vesti.bg
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-25-2015 на 10:50
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!