- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Точка вика
Да бе,то защото трябва да модерираш под точно определен час и не трябва да изпуснеш не минута,а секудна. И критиката ми не я приемай лично към теб.Ти все пак не си единствената модераторка та за всичко да се грижиш пък даже и влизала най-често.Друг е въпроса вече, че щом имаш време да влизаш отвреме навреме значи все пак имаш време и да позачистваш. Но щом тоя форум е останал без екип,а само с потребители...ами направо си го кажете в очите на хората.Ще се радвам да си "сера" на воля в него,когато си ми скимне.А ако някой от екипа в такъв случай реши,че му се върши тази работа и реши да ми го кара реваншистки заради написаното в момента от мен ще се ядосам вече и ще си направя един куп профили като много други тук и ще му направя егати и "кендзнята" тогава.
Каква ирония обаче. Все разбира,че на чужд гръб и сто тояги са малко,когато опре до неговия гръб.Така е и в реалността.Но иначе,когато някой човек каже на друг да изпълни нещо давайки му един тон примери от своя живот и той не го направи следва сърдене и отричане от него. Заклеймяване как само хленчел и нищо не правел за да промени ситуацията.Колко салбохарактерен бил той. И т.н. и т.н. Ето такива сме ние хората даже и в реалността.В това число разбира се не изключвам и себе си.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
https://www.youtube.com/watch?v=y8EEQrZBKoc
закачам се