.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Niakoitam, ти от тая планета ли си? Наясно ли си, че не работя на твърдо работно време от 8 до 5, а работя и нощем, и събота и неделя?!
    Сега светва ли ти що се появявам спорадично? Щото все пак и аз трябва да уча, и то на език, който не ми е майчин. И паралелно ми върви и теорията на български, за да не ми бягат понятията на родния ми език. И чета художествена литература на български, за да не го закъсвам с правопис и пунктуация. И да не се оправдавам, че пиша с грешки, щото, видиш ли, съм в чужбина.
    Да бе,то защото трябва да модерираш под точно определен час и не трябва да изпуснеш не минута,а секудна. И критиката ми не я приемай лично към теб.Ти все пак не си единствената модераторка та за всичко да се грижиш пък даже и влизала най-често.Друг е въпроса вече, че щом имаш време да влизаш отвреме навреме значи все пак имаш време и да позачистваш. Но щом тоя форум е останал без екип,а само с потребители...ами направо си го кажете в очите на хората.Ще се радвам да си "сера" на воля в него,когато си ми скимне.А ако някой от екипа в такъв случай реши,че му се върши тази работа и реши да ми го кара реваншистки заради написаното в момента от мен ще се ядосам вече и ще си направя един куп профили като много други тук и ще му направя егати и "кендзнята" тогава.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Отстрани винаги е лесно.
    Каква ирония обаче. Все разбира,че на чужд гръб и сто тояги са малко,когато опре до неговия гръб.Така е и в реалността.Но иначе,когато някой човек каже на друг да изпълни нещо давайки му един тон примери от своя живот и той не го направи следва сърдене и отричане от него. Заклеймяване как само хленчел и нищо не правел за да промени ситуацията.Колко салбохарактерен бил той. И т.н. и т.н. Ето такива сме ние хората даже и в реалността.В това число разбира се не изключвам и себе си.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Каква ирония обаче. Все разбира,че на чужд гръб и сто тояги са малко,когато опре до неговия гръб.Така е и в реалността.Но иначе,когато някой човек каже на друг да изпълни нещо давайки му един тон примери от своя живот и той не го направи следва сърдене и отричане от него. Заклеймяване как само хленчел и нищо не правел за да промени ситуацията.Колко салбохарактерен бил той. И т.н. и т.н. Ето такива сме ние хората даже и в реалността.В това число разбира се не изключвам и себе си.
    Само аз ли не видях да даваш пример от твоя личен живот? о.о До тук бяха само нападки, пример с Номи и Пантерката ии..мисля, че е това. Моля ти се цитирай ми примера от твоя живот, че нещо не го видях.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Само аз ли не видях да даваш пример от твоя личен живот? о.о До тук бяха само нападки, пример с Номи и Пантерката ии..мисля, че е това. Моля ти се цитирай ми примера от твоя живот, че нещо не го видях.
    https://www.youtube.com/watch?v=y8EEQrZBKoc

закачам се

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ами откачи се тогава.

Ами откачи се тогава.
    https://www.youtube.com/watch?v=wCjSdpzboBg

мяу

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако ще спамим, поне ми препоръчай някой филм, че съм болна и сама вкъщи. ;с

Какво ти се гледа ?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    The Silence of the Lambs.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си