Някойтам, когато защитаваш тезата с "има ли желание, има и начин", бъди готов да дадеш пример първо със собствения си живот. Защото точно ти копче не можеш да кажеш по тази тема - всяко нещо се разтяга, опъва, превръща в голям проблем, съдбата била решила 2 години да не се видите с някоя си там, честно ли държиш сметка?

Ебаааси наглите, честно. Ми, нямате угодия, да. Какво искате? Да седне да чисти пост по пост след галакси, дето сипе лайна във всяка тема? Как пък не. Ама ако я банне директно, излиза лошата, нали. Я се стегнете, хора на по 20+ години имате нужда да ви се каже кога просто прекалявате и трябва да минете на лично ли? И баш уж сериозни потребители превръщат темите в кенеф, повръща ми се като чета "о, ама на сватбата ще ме поканите ли", "да, даже кума ще си", "о, ама защо не ми запази парче от тортата"... буквално ми се повръща, ама ако бях аз, щяхте да писнете как много си позволявам да банвам и се мисля за шефка. Големи хора сте, поемете отговорност. Както чистите у вас, погрижете се и тук да ви е чистичко.