Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Не,просто последния/ните месец/и започна доста яко да си личи.Преди поне малко от малко се прикриваше.

Точно ти като IT пециалист е малко вероятно да не знаеш,че и аз плащам и ти и всеки един потребител.Безплатен обяд няма даже и в интернет. Е, не директно от джобовете си,но индиректно чрез посещаемостта си.Колкото по посещаван е един сайт толкова по-скъпо се плаща за рекламите в него ала оня тъп банер дето излизаше на всяка отворена страница във форума наскоро.Та точно и това ме навежда на мисълта,че тия купища тролове пишещи все по тъпи и шизофренични теми се оставят съвсем умишлено,за да изглежда сайта много по посещаван отколкото всъщност е без да се влага и стотинка повече в него.

А иначе промяната няма как да дойде от отвътре в мен например ако аз си пиша като едно нормално и културно потребителче и се излеят 100 трола да залеят форума с тъпотии или ако съм постнал тема да ми я направят на лайно...
Като IT специалист, освен това, знам и как да си сложа ад-блокер, и също, че никъде не е подписан договор, че ти или аз,или някой друг, трябва да получава специфична услуга срещу брой импресии.

Безплатно ти се позволява да ползваш форум, за който се плаща определен брой пари за хостинг и техническа поддръжка, плаща се на хората, които пишат статиите - ако не бяха рекламите, каква щеше да е файдата някой да дава пари за нещо, което не му донася никакви приходи?