.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не не я защитавам на 100% и даже мисля,че е леко лицемерна и гледана най-вече през собствена призма на някого си.Аз съм Убеден,че и на теб колкото и да ти харесва и при теб има неща,за които само като си помислиш изгубваш всякаква мотивация и/или ти се подгъват крачката. Айде нема нужда да ми обясняваш какъв свръх човек си и как ако имаш желание освен,че ще направиш всичко възможно за възможните неща,само защото имаш желанието ще намериш начин да върнеш някой умрял в реалността ти,да полетиш в Космоса само по дрехи,пък ако имаш желание може и да властваш над Света. И т.н.Често мотивацията...
    Не ми говори за мотивация, кажи-речи всеки ден ми се налага да я търся и намирам. Да, и на мен има неща, които не ми се правят, ама познай от кое има по-голяма полза - аз да си взема изпитите като хората (примерно) или калпазанка перманентно да чисти лайна във форума. Точно в тия моменти се разбира дали си силен или си мекотело. Биеш си два шамара и го правиш нещото, защото има смисъл и перманентното ти настроение няма никакво значение. В момента съм с някакво зловещо главоболие, такова не съм имала никога, ще ми се пръсне главата. Няма как да уча. Обаче все трябва да се върши нещо, та ще е домакинска работа. Дали ми се мие баня, бърше прах и мие под? Ами, никак, ама трябва да се свърши, щото като почне пак седмицата, няма кога да го захвана това. Пия кафе - по принцип от това ми минава, изпих 2 аналгина и ибупрофен, още не ми е минало, но започвам. Мотивация... еми, създаваш си я, какво да ти кажа.

И престани да даваш екстремни примери, сам си подкопаваш тезата.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-25-2015 на 13:03

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ама познай от кое има по-голяма полза - аз да си взема изпитите като хората или калпазанка перманентно да чисти лайна във форума.
    ++++++++++++++++++++++

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не ми говори за мотивация, кажи-речи всеки ден ми се налага да я търся и намирам. Да, и на мен има неща, които не ми се правят, ама познай от кое има по-голяма полза - аз да си взема изпитите като хората или калпазанка перманентно да чисти лайна във форума. Точно в тия моменти се разбира дали си силен или си мекотело. Биеш си два шамара и го правиш нещото, защото има смисъл и перманентното ти настроение няма никакво значение.
    И престани да даваш екстремни примери, сам си подкопаваш тезата.
    Тъй да е госпожице...машина. Само и да не познавах хора дето по принцип на теория са много силни,но хайде де.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си